Huskeliste til Ironman-konkurranser

Tidligere fikk jeg et spørsmål om jeg hadde en huskeliste over ting jeg tar med på konkurranser. En slik huskeliste har jeg hatt, men aldri skriftlig, kun mentalt. Det har gått helt fint. Hvertfall helt til jeg fikk barn. Da ble det mer å tenke på angående pakkingen og roen rundt pakkingen forsvant. I Ironman 70.3 Haugesund dro jeg uten pumpeadapter til platehjulet, noe som medførte overraskende mye stress for å være sikker på at jeg hadde det tilgjengelig på konkurransedagen. «Aldri igjen», tenkte jeg. Så dro jeg til Lofoten Triathlon noen måneder senere, også denne gangen uten adapteren. En skriftlig huskeliste for å avlaste den kognitive belastningen ble derfor nødvendig.

For å med seg alt så kan du selvsagt kjøre «old school», og printe ut listen og huke de av underveis. Ellers kan du bruke en huskeliste-app som f.eks. Buy Me a Pie (forøvrig sterkt anbefalt til å bruke for en samkjørt handleliste for alle i husstanden), der du kan lage en egen Ironman-liste der du kan huke av underveis, og raskt nullstille når du er tilbake.

Buy Me a Pie, får du som app til mobilen og også som nettleser. Ved å bruke nettleseren så er det litt raskere å legge de inn første gangen.

Du kan huke av underveis som du pakker, og med mindre du huker av ting du ikke har pakket. Dettte er en bombesikker måte å sørge for at du får med alt, med mindre du huker av noe du ikke faktisk har pakket.

Neste gang du skal ut å reise så kan du bare fjerne utstrekningene så har du en ny pakkeliste klar på under 1 minutt.

Bildet av appen på Iphone
Etter hvert som du har pakket kan du huke av elementene underveis. Ved å trykke på de avhukede elementene kommer de tilbake på listen igjen.

Forøvrig så vil jeg anbefale Trude Stormo sitt innlegg Min huskeliste på utstyr før en Ironman-konkurranse der hun går i detalje om sin prosedyre før konkurranser.

Har jeg glemt noe? Skriv gjerne en kommentar om du har noen gode tips. Huskelisten i excel ligger her: ~$Huskeliste til Ironman

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s