Oppsummering av treningen uke 17

Uke 17 var en innholdsrik uke med kappløpingen mot Eldar, hjemreise fra jobb og en helg i Sveio/Haugesund i konfirmasjon til et søskenbarn. Det ser selvsagt moro å være på farta, men for treningen sin del er det ikke optimalt. Det ble ”bare” 12,5 timer trening mot planlagte 17 t. F.eks dagen jeg løp mot Eldar så var det planlagt en styrkeøkt, men det sløyfet jeg siden dype knebøy og splittutfall i forkant ville sabotert trappeløpingen. Når jeg dro til Sveio så hadde jeg ikke mulighet til verken sykling eller svømming så da ble det bare løping den helgen. Det var uansett flott å være i Sveio igjen, spesielt når været var usedvanlig bra. Jeg fikk løpt to fantastisk fine løpeturer i et vilt og rått kystlandskap med min faste løpepartner i Sveio, Kira. Hun er min mors 2,5 år gamle Border Collie miks og alltid klar for en løpetur 🙂

Mandag: Treningsfri

Tirsdag:  4 min og 47 sek trappeløping i sone 4.

Onsdag: Hjemreisedag og treningsfri.

Torsdag: 1 t svøm med utelukkede teknikktrening. I tillegg var jeg med på Bogstad treningsduathlon der jeg endte på en 2. plass. Jeg var over 4 min bak vinneren men perset med 2 min siden beste tid i fjor (også duathlon) og da kan jeg ikke klage 🙂

Fredag: 4 t sykling i sone 2 etterfulgt av 40 min rolig løping.

Lørdag: 1 t og 20 min fartslek i den lokale løpeløypen der intensiteten varierte fra hardt til veldig hardt 😉

Søndag: Halvlang joggetur i det jeg tror var sone 2. Jeg løp uten pulsmåling eller klokke og bare holdt det tempoet jeg følte for. Det ble 1 t og 20 min. Det er fint å løpe «clean» av og til og bare fokusere på selve løpingen og naturen og ikke bry deg om puls eller tid.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s