Ironman Mallorca 70.3 – Fullført

Da var Ironman Mallora 70.3 gjennomført og i god stil 🙂

Fy fader for en dag altså! Kort oppsummert kan jeg si halvdårlig svømming, god sykling og perfekt løping. Tiden ble 4:40:03 og nr. 4 av de 23 nordmennene her nede  Tidene ble sånn ca. Svøm: 32.30  Sykkel: 2:33 Løp 1:29 + 5.15 i T1&T2. Svømmingen ble bare tøys med ingen oppvarming (som var altfor lite) og dugg i brillene. Etter 750 meter måtte jeg stoppe og skylle brillene siden sikten var lik null. Etterpå gikk det bedre og tiden ble helt ok selv om jeg kunne ha gjort det så mye bedre. Sykkeletappen var kanonfin og underholdende å sykle i. Spesielt nedkjøringen fra Lluc på lukkede veier var artig. 2 t og 33 min var litt bedre en planlagt og en positivt overraskelse. Løpingen var noe for seg selv. En løpeetappe på 1:29 var raskest 3. raskest av alle norske (Øyvind L og Erik G var raskest) og bare 40 sek under persen min på en ren halvmarathon. Første 10 km ble fullført på rett under 40 min som er veldig bra til meg å være. Etterpå gikk det selvsagt saktere, men ikke så myyee saktere. Vannvittig deilig å fullføre i god stil 6 min FØR tidsplanen for en gangs skyld.

Raskest av de norske var Tom Remman som fullførte på 4:21 og kom på 2.plass i klassen M40! Svært sterkt. Sterkt var det også av Øyvind Lillehagen med tiden 4:26 og 3.plass i klassen M35. Begge deler hadde holdt til VM-billett men dessverre dro begge hjem før billettutdelingen og siden det kun var personlig oppmøte kunne jeg ikke hente billettene for de 😦 Premiene fikk jeg hentet da 🙂

Av de andre norske gjorde Erik Guldhav det bra med tiden 4:34:41. Etter Erik så kom jeg rett før Knut Anders Fostervold. Det er jeg veldig stolt av! Resultatmessig kom jeg midt i Team Nakamura som er norges beste triathlonlag 😀 😀 Moromoromoro 😀 😀

Nedenfor er noen av de 550 + bildene Jenny tok fra dagen. Vi har også bilder av alle i Team Nakamura + Øyvind Lillehagen og Kim S Olsen.

Litt dårlig tid og småstresset som vanlig 😉

Kim S Olsen og jeg klar for start, eller?

Opp fra svømmingen


Tom Remman med rask løping (nesten like rask som meg ;))


1 stk. fornøyd Jenny med Toms 2.plass premie


Knut Anders Fostervold fullførte på tiden 4:40:24. Meget sterkt sykling


1. stk storfornøyd Allan som slo Mr. Fostervold med 21 sek 🙂


Favoritt og vinner Andreas Raelert fullførte på vanvittige 3:53!


Faris Al-Sultan som skuffet med en 7.plass men vant som vanlig stilkonkurransen 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

15 kommentarer til “Ironman Mallorca 70.3 – Fullført

 1. Gratulerer masse med Ironman 70.3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bra innsats og vi vet hvor mye trening som ligger bak!
  Hils masse til din viktigste support; Jenni !
  Hilsen fra hele setergjengen !

  1. Stemmer det. Løp du på 1:26 eller??? Jeg får ikke opp tidene enda, men kom på at du løp veldig bra når du nevnte det. Utrolig bra løp av deg! Jeg har 3.plass premien din forresten 🙂 Den må du få en gang det passer!

   1. Hei, nei det ble rett i overkant av 1.27. Fikk litt problemer på slutten, så tiden rant på. 😉
    Takk det samme.
    Ja så jeg rykket opp til 3de plass da en ble disket for å ha løpt en runde for kort. Morsomt.
    Veldig snilt av deg å ta med premiene våre.
    Jeg er i Oslo Torsdag-Lørdag til uken.
    Ser du skriver at du har bilde av meg, hadde vært stas å sett..

    Såre bein i dag regner jeg med..

    Velfortjent hvile nå.

   2. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg fikk ikke til å svare på svaret ditt.

    Ja, en runde for lite gjør underverker med sluttiden. Synd for han det gjald da. Hvis du sender mailadressen din så skal jeg sende bildene til deg. Vi kan avtale en tid for overlevering av premiene mellom torsdag og lørdag.

    Beina er faktisk ganske greie. Er ca. 100 ganger mindre belastning med en halvdistanse i forhold til fulldistanse føles det ut som. I Mexico sist kunne jeg ikke gå ca. normalt før etter 3 dager. Jenny og jeg skal faktisk på en rolig joggetur i kveld og har planlagt sykkeltur på tirsdag. Men det blir nok lett trening fremover…

 2. Kjempebra Allan, du e best.!!!!!! Skal hilse så mye fra Thea , Simon og Hans.
  Det var spennende å vente på sms fra Jenny.Hun gjør en fantastisk jobb, kos dere videre.

 3. Hei Allan, og gratulerer med supert løp. Takk for hyggelig selskap på runden på torsdag. Men, du – 1:29 var vel ikke nestbeste løpstid eller 🙂 Tror både jeg og Tom løp under det, he, he – men ikke så mye da. Stå på videre – med systematisk arbeid videre kvalifiserer du til Hawaii om et år – du er nesten der, og fokus og jevnt arbeid går det bare en vei!

  1. Det er ikke så forbanna enkelt alltid når det har vært mye tøys med listene. Men det er greit. Du (1:27:43) og Øyvind (1:27:16) slo meg men Tom brukte 1:29:36 så jeg løp raskere enn han. Dumt at jeg er så mye treigere enn han på svømming og sykling at han slår meg med 19 min totalt!

   Gratulerer med ett flott løp selv Erik. 4:34:41 og 10. plass av de 282 som fullførte i din aldersklasse er solid det. Selv om 5 min og 22 sek (som du var raskere enn meg) ikke virker så mye på en halvdistanse så kan jeg si at det er mye. Jeg hadde definitivt ikke 5 min å «dra ut av hatten» uansett hvor mye jeg hadde prøvd. Sett bort fra svømmingen var hvertfall løpet for min del maksimalt.

   Om det blir Hawaii i 2012 eller om jeg trenger mer tid er vanskelig å si, men det betyr ikke så mye egentlig. Jeg tenker at jeg må bare trene og konkurrere til jeg er god nok. Simple as that… Er jeg heldig så sees vi på Hawaii til neste år 😀

 4. Gratulerer så mye Allan 🙂 Du er supersprek!! Så utrolig spennende og lese hva du skriver og se bildene. Hilse Jenny så masse fra meg 🙂 Håper vi sees snart 🙂 Klem Mari.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s