Påmeldt Ironman 70.3 Mallorca!

Mallorca er mitt paradis. Øya har nydelig natur, behagelig klima og milevis med perfekt asfalterte småveier som slynger seg rundt mellom olivenlunder og sjarmerende små landsbyer.

Derfor gleder det meg stor at Ironman 70.3 Mallorca passet inn i min arbeids- og treninsplan 🙂 10 mai er datoen for det som i stor grad er den offisielle konkurransesesong kick-off for mange nordmenn. Det er utvilsomt den IM-konkurransen med høyeste deltakerantall fra Norge foruten vår egen IM 70.3 Haugesund. Det var over 40 stk med i år og til neste år er det enda flere påmeldt. Bare i min årsklasse M25-29 står det foreløpig 10 stk. nordmenn på startlisten! I følge IM Mallorca sine FB-sider så er det få plasser igjen så om du også kunne tenkt deg å være med på denne supre konkurransen så er det bare å hive seg rundt og melde seg på med en gang.

Min tidligere innlegg fra Mallorca finner du her:

Om du syntes halvdistanse er i korteste laget så kom nylig den gode nyheten om at det også skal arrangeres fulldistanse på Mallorca i 2014. Datoen er 27.september så for min del krasjer det med IM Hawaii, men for mange andre nordmenn bør det være en ypperlig mulighet for å forlenge sommeren litt og avslutte sesongen med tidenes beste form 😀 Mer info ligger på IM Mallorca sine hjemmesider.

Fra IM 70.3 Mallorca 2011

Triallan - Ironman 70.3 Mallorca4:40:03 ble tiden og 11 plass i min klasse og «bare» 19 min bak Tom Remman. Jeg var storfornøyd med innsats og resultat, men det spørs om ikke jeg legger lista hakket høyere til neste år 😉

Mallorca i mai 2013

Mallorcas fantastisk festkyst

Jenny og jeg på Valldemossa

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Påmeldt Ironman 70.3 Mallorca!

  1. Så kult:-) Det blir en god gjeng fra Haugesund Triathlon Klubb i år forstår jeg. Til og med «sjefen» sjøl, Ivar Jacobsen skal delta;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s