Tilbake i Oslo og klar for Oslo Marathon

Nå har vi kommet tilbake fra 12 fantastiske dager i Italia/Sveits. Det var vemodig å reise fra 25 grader, sol og super honeymoonstemning, men samtidig litt deilig å komme hjem igjen. Spesielt er det deilig å komme tilbake til eget kjøkken med mat som ikke bare er god, men også sunn. De siste ukene har jeg også tatt et steg ut av triathlonverdenen, men ser nå frem til å ta steget inn igjen.

Duomo de Milano – Katedralen i Milano

Det var litt vanskelig, men helt nødvendig å legge triathleten igjen hjemme og jeg sendte lange blikk etter syklistene som cruiste langs billedskjønne Lake Como. Likevel så var nok verken Como, Tremezzo, Lugano eller Milano noe triathlonparadis. Selve innsjøen Como var såpass trafikkert at svømming i våtdrakt ville vært risikable greier. Joggemulighetene var ikke så gode som jeg håpte på og det var vanskelig å løpe langt og flat/lettere kuppert. Valget var mellom å løpe langs den altfor trafikkerte veien eller rett opp i fjellene. Sykkelmulighetene var bedre og det hadde ikke vært vanskelig å finne «perler» av noen sykkelruter i de nord-italienske og sveitsiske fjellene.

I løpet av oppholdet har jeg ikke tilbrakt ett eneste minutt på sykkelsetet, men faktisk trent som planlagt med utelukkede jogging. Det ble 5-6 timer løping per uke som faktisk er ganske bra om kvaliteten på treningen og restitusjonen i etterkant er god. Litt svømming har jeg lurt meg til, men det kan kun kvalifiseres som vannlek. Det er mulig at noen syntes det er rart å trene som normalt på bryllupsreise, men det gikk helt fint. Med såpass lav mengde er det ingen problem å ta noen treningsøkter inn i mellom bryllupsfokuset. Det var faktisk ganske deilig å ta seg en joggetur for å få brukt opp noe den ekstra energien som kommer av den konstante matorgien. Dessuten er det en flott måte å bli bedre kjent i området.

Her er et bildet av utsikten fra en kirke som er langt oppi fjellene bak Tremezzo. Her fikk jeg med meg noen av bryllupsgjestene på bakkeintervaller i sjeldent flott natur.

På bloggfronten har det skjedd tilsynelatende lite, men jeg har fått nye ideer og mye inspirasjonen til flere innlegg og gleder meg til å få skrevet de. Jeg har blant annet fått spørsmål om hvordan jeg trener og tenkte å skrive noen innlegg om det jeg tror har vært det viktigste med treningen min. Dessuten er sommeren over og det er tid for høsttrening, som betyr annen bekledning o.l. Det kommer derfor en anmeldelse av mitt favorittulltøy, Icebreaker. Råstillig sykkeltøy fra Rapha skal også under lupen sammen med mitt nyeste tilskudd i sykkelsamlingen, en cyclocrossykkel fra Cannondale. Det er bare til å glede seg 😀

I dag er det også en uke igjen til Oslo maraton så det er litt spennende for min del, og mange av de flere tusen deltakerne. Jeg håper å se mange kjente fjes i løpya 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Tilbake i Oslo og klar for Oslo Marathon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s