Bryllup i Italia ♥

Det har vært stille fra meg på både blogg- og forumfronten den siste uken. Det skyldes at jeg har vært i Italia i anledning bryllup 😀 Bryllupet var mitt eget så triathleten Allan har gått litt i dekning til fordel for ektemannen Allan 😉 Normalt så er mine blogginnlegg svært triathlonspesifikke, men ikke denne gangen.

Bryllupet var en 4-dagers event med de 28 personene som betyr aller mest for oss. Stedet var Tremezzo og hotellet Villa La Mirabella ved idyllisk Lake Como i Nord-Italia. Det ble en fantastisk feiring som var enda bedre enn vi hadde drømt om. Et lite, intimt og avslappet bryllup i flotte omgivelser og med tid nok til alle. I tillegg skulle bryllupet være en fest og ren fering av kjærligheten, det viktigste av alt.

Dagene er godt dokumentert i form av bilder og selv om vi ikke har fått bildene fra fotografen enda så skal jeg klare å legge ut noen fine bilder.

Vakre Villa La Mirabella var til vår disposisjon i 4 dager

Brudesuiten

Utsikten fra brudesuiten 😀

God mat med gode venner

Italiensk buffet på terrassen

Det fungerte på kvelden også

Jenny og meg på siste dag som «young, free and single»

Nygift 😀

Bryllup i Italia kan absolutt anbefales og jeg kommer gjerne med tips og triks på gjennomførelse hvis noen ønsker å prøve seg på noe lignende. Jeg kan med en gang avsløre at Wedding Planer ikke var så dumt.

Jeg og Jenny ønsker dere en fortsatt flott uke i Norge. Vi skal være noen dager på honeymoon på Grand Hotell Tremezzo før vi drar videre til Lugano i Sveits og så Milano 😀 Det er meldt 24-26 grader og sol helt til vi drar hjem på fredag 😀  😀  😀

Lake Como fra Grand Hotell Tremezzo

Grand Hotell Tremezzo

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

11 kommentarer til “Bryllup i Italia ♥

  1. Gratulerer til dere begge. Nyt dagene! Godt å høre at triathleten er byttet ut med ektemannen Allan for en liten stund. Ikke glem å ta han frem i ny og ne når triathleten igjen kommer på banen 😉
    Kjempefine var dere!

  2. Gratulerer, fantastisk kjole, og bunad er jo alltid flott på menn, så dere ser strålende ut begge to. Stedet virker utrolig flott, må nok sjekkes ut engang gitt

  3. Så utrolig flott bryllup- og nydelig bilder!!! Gleder meg te å se mer 🙂 Og gøy å lese om bryllupet dåkas her i Norge! Hils masse te Jenny også glede eg meg te å se dåke 😀

    1. Me vente fortsatt på de «offisielle» bryllupsbildene, men eg glede meg også te å se dei! Har du planer om å komma til Oslo snart eller? Nå e det alt for lenge siden eg har sett deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s