Race day in Regensburg

Allan is ready for the bike course after a 57:54 swim and 2:10 in T1.

 

Its going to be an exciting race day in Regensburg!

– Jenny

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

10 kommentarer til “Race day in Regensburg

  1. På 7. plass halveis ut i løpingen! Ikke langt bak de som leder, og i følge split-tiden så løper han raskere! Håper han klarer en kvalifiseringsplass!

  2. Gratulerer med et godt gjennomført løp. Så det ble tungt på slutten. Imponert over den offensive satsingen 🙂

    1. Takk takk. Jeg så ingen grunn til å safe så det var bare å «gønne» på og se hvor langt jeg kom. Dessverre så var det litt for langt igjen når det begynte å gå tregere, men jeg angrer ikke på den harde løpestarten. I København holdt det helt inn, og det kommer det til å gjøre igjen. Løpetiden min skal ned på 3 timer, selv på brostein og under steikende sol.

    1. Hyggelig at dere fulgte med, og synd jeg ikke leverte som jeg håpte. Heldigvis så var det ikke så langt ifra, og jeg gleder meg til neste konkurranse.

  3. Det er vel mulig at fire av de foran på resultatlista takker nei, og vips: Hawaii. Slot allocation begynner kl 11:00, så raskt etter det vet vi vel mer. Uansett spennende å følge med på løpet. Gleder meg til å lese RR.

    1. Jeg kom på 6.plass og det var 3 plasser. Jeg ser på det som fullstendig usannsynlig at 3. stk foran meg sier nei, og valgte derfor ikke å gå. Hadde jeg vært drøye 2 min raskere og tatt fjerdeplassen så hadde jeg gått.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s