Sirkuset er i gang!

Det har virkelig kokt her de siste dagene! Registrering, nasjonsparaden, åpnigen av expoen og  det økte spenningsnivået har virkelig skrudd til stemingsbryteren noen hakk. Nedenfor er noen bilder fra de siste dagene.

Vi var en liten, men fin gjeng bak det norske flagget på nasjonsparadene. Når vi ser på tyskerne og australienerne så har vi en «liten» vei å gå, men det kommer 😉

Etter nasjonsparaden var vi ute å spiste hele gjengen (uten om fam Skollerud som var på vulkantur). Supergod mat og supergod stemning 🙂

Expoen på Hawaii er tidenes største expo, og sikkert den fineste også. Her er alle som ønsker å ha en fot innenfor triatlonmarkedet.

Macca var også på plass ved Profil Design teltet og signerte hva som helst og stilte villig opp for å ta bildet. Han så virkelig i form ut og er definitivt med i det øvre favorittsjiktet på lørdag.

Argon 18 hadde også mye sykler på utstilling og til prøving.

Jeg hadde noen spørsmål om innstilling av styrelager og fikk umiddelbart oppmerksomheten av ikke mindre enn fire Argon 18 ansatt inkludert han som designet sykkelen. Vi diskuterte også forbedringsforslag jeg hadde og jeg kan si at alt var utbedret på 2013 modellen, uten om intern frembremskabel og batteriplassering. Vi får se i 2014 eller 2015, for da kommer Shimano med en bedre integering av sin elektroniske girkomponenter 🙂

Argon 18 E-118 til prøving. Specialized, Cannondale, Quintana Roo og sikker andre produsenter hadde også high-end demotrisykler. Det er kult!

Vi glemte å ta med norsk flagg så da måtte Jenny lage sitt eget 🙂

«A love affair with local grown food» – det er oss 🙂

Slowtwitch (amerikans triatlonnettside) hadde en gatering ved «Cytomaxhuset» på Ali’i drive. Der var selvsagt Jenny og jeg 🙂

Og Chrissie Wellington og jeg også 😀

Langs oppløpet er det plakater av alle vinnerne av IM Hawaii. Her er vinneren av 1979-versjonen, Tom Warren. Jeg stemmer for at WTC velger å kjøre en old-school versjon av konkurransen der pannebånd, tennissokker og bar overkropp er obligatorisk 😀

Craig Alexander er min helt så og jeg gjør det jeg kan for å kopiere han.

Jeg syklet en tur med Øystein Grande langs Queen K og det er mann som er i form 😀

Lavasletter

Morgensvøm er alltid trivelig selv om jeg ikke alltid har vært så tidlig i vannet.

Ca. 500 meter ute i svømmeløypa ligger kaffebåten som serverer 100 % Kona kaffe 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

15 kommentarer til “Sirkuset er i gang!

  1. Det ser så fantastisk ut at man blir sittende med tomt blikk og åpen munn.., og drømme, drømme….Kanskje om 2 år i aldersklasse 65-69???? Bevaremegvel for en opplevelse det må være å være med på noe så fantastisk. Lykke til alle norske, kommer til å sitte klistret ved PC’en utover lørdagskvelden og en del av natten.

  2. Hmmm, og plutselig begynte man å tenke hva som må til av trening og forbedring for å få til en kvalifisering….. : o)))

    1. Det er definitivt lov å være tilskuer. Jeg kunne godt tenkt meg å være tilskuer selv jeg! Det er skikkelig liv i Kona nå, men i stedet for å hive meg helhjertet i det så har jeg trukket meg litt tilbake for å få roen nå i forkant. Det er ingenting i veien med å ta turen for årets største triatlonfest.

    1. Det vil vise seg i morgen 😉 Jeg har syntes de har vært veldig gode og forutsigbare i sidenvind. Den runde profilen på velgen gjør at SS-80 er betydelig mer stabile en tilsvarende felger med helt flat profil (basert på erfaringer fra mine tidligere Easton EC90 56 mm hjul og cosmic carbone 52 mm hjul).

  3. Lykke til Allan:-) Kommer til å følge med så godt vi kan. Har du en link? Samles en hel gjeng her hima lørdag kveld. Gleder oss veldig ….. Klem fra mamma:-) 🙂 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s