Samarbeidsavtale med UBQ :)

Jeg kan med stor glede offentliggjøre min nye samarbeidspartner UBQ As. Selskapet er et konsulent- og rekrutteringsselskap med spesialisering innen telecom, og de leverer tekniske ressurser til telekom-,  IT- , kraft og energi- og olje og gassbransjen. De har alle de store telecomselskapene som Telenor, Netcom, Ericsson, Siemens etc. i sin kundeportefølje og med sin svært fleksible tilgang til høyt kompetent teknisk personell kan de levere tilstrekkelig ressurser til mange oppdrag innenfor de nevnte bransjene på kort tid. Som om ikke det var spennende nok så er selskapet eid av en triatlet 😀

UBQ består av ingeniører, og ingeniører har gjerne en stor interesse for teknisk innovasjon og bruker i større grad vitenskapelige fremgangsmåter for å nå sine mål. Selv er jeg litt på samme måte, og sammen med UBQ får jeg nå realisert noe jeg har hatt lyst til å gjøre veldig lenge. Akkurat hva det er holder jeg hemmelig litt til, men det er bare smådetaljer som mangler før alt er på plass og da går det selvsagt på bloggen 🙂 Det er bare å vente i spenning og inntil videre så kan du huske på at hvis du trenger ressurser innen telekom-, IT-, kraft og energi- og olje og gassbransjen så vet du hvor du skal ta kontakt 😉

Fra venstre: Dagelig leder Lasse Bjørgan, meg og eier Åge Saxlund.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

12 kommentarer til “Samarbeidsavtale med UBQ :)

 1. Takk for veldig god omtale Allan!
  Vi ser frem til samarbeidet og gode resultater for deg fremover!
  Åge Saxlund

 2. Gratulerer.

  Allan, vet du når det blir mulig å kjøpe Huub drakter i Norge?

  Mvh, Stig Warsla

  1. Hei Stig.

   Det er mulig å kjøpe Huub våtdrakt i Norge, men det er på bestilling og blir sendt fra Danmark. Forhåpentligvis så er det ikke lenge til de er å få kjøpt i en norsk butikk, men det blir først og fremst i Oslo. Det skulle selvsagt vært en butikk i Stavanger som solgte Huub også, men det er ikke rett rundt hjørne enda.

   Jeg kan godt sende deg en prisliste (når jeg får det) hvis du er interessert, og om du er i Oslo 7.april så kommer Rasmus Henning å ha utstilling av våtdrakter fra Huub og treningsklær fra HumanSpeed der.

   Den første Huub-våtdrakten fra TriNordic er faktisk allerede levert og det ble min sponsor Åge Saxlund i UBQ som i går ble den heldige eier av en Huub Archimedes 😀

   1. Hei, jeg er ikke i Oslo da, men vi finner vel en løsning. Prisliste og størrelseskart hadde vært topp å få tilsendt. Du er jo i Stavanger ifra tid til annen, dersom du har lyst så er du velkommen til å komme på en av svømmetreningene våre og vise drakter osv? Vi svømmer onsdag, fredag og lørdag.

    Ha en god helg.

   2. Hei Stig.

    Hvor i Stavanger er det dere svømmer? Jeg har bare svømt i Stavanger svømmeklubb fordi det er nærme Clarion, men har ofte opplevd at de har begrensede åpningstider. Jeg hiver meg selvsagt med på en svømmetrening hvis sjansen byr seg. Prislisten har jeg nå fått så den får du på mail 🙂

 3. Hei,

  Så flott, jeg er ganske sikker på at jeg skal ha meg en archimedes 3:5 størrelse medium (så lenge prisen er akseptabel:)) e post: stig.warsla@hotmail.com

  Vi svømmer i Hetlandshallen som er litt utenfor sentrum. Men om du har lyst til å være med oss en gang så bli venn med oss på facebook (stavanger triathlon klubb) så spør du bare der om milighet for transport ifra sentrum. Pleier skjeldent å være et problem å få sitte på med noen.

  Mvh, Stig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s