Påmeldt Ironman Haugesund 70.3 :D

Et av fjorårets aller største triatlonhøydepunkter var Ironman Haugesund 70.3. Det var fantastisk organisert, en naturskjønn og underholdende løype og utrolig flott vær. Det beste av alt var at jeg var på hjemmebane med stor H.

I slaget under IM Haugesund 70,3 i 2012

I år så det dessverre mørkt ut for min deltakelse i Haugesund. I følge min rigide arbeidsplan skulle jeg være på jobb i tillegg til at konkurransen kun går 2 uker etter Swissman og bare 4 uker før Norseman. Heldigvis så passet det for en kollega å bytte arbeidsperiode slik at jeg forskyver turen en uke og derfor akkurat rekker å være med på IM Haugesund før jeg drar på jobb 🙂 Jeg må nok være så ærlig med meg selv at det å skvise inn en halvdistanse i den 6 ukers restitusjonsperioden mellom to fulldistanser i tillegg til å bytte en planlagt dagskifttur med en nattskifttur nok ikke er ideelt for formtoppingen til Norseman. Det er likevel en risiko jeg velger å ta fordi IM Haugesund kommer til å bli så utrolig moro! Min bror står på startstreken, min far står på startstreken og for ikke å snakke om min stefar, min svoger, min mor, min tante, min bestemor og mitt søskenbarn, som også skal stå på startstreken. Min tallrike supportergjeng er nå kraftig redusert fordi de selv skal stå på startstreken 😀 Det kan jeg ikke gå glipp av, om det så setter små kjepper i hjulene for oppkjøringen til Norseman. Håpet er at stigningen på løpeetappen i Swissman er mer skånsom for musklaturen enn en flat maraton slik at jeg er relativt frisk i beina i Haugesund.

Min bestemor «Moffo», supportersjef i fjor, løper på Team Hovda Triatlon i år, som stiller i lagkonkurransen.

Haugesund og Sveio viste seg fra sin flotteste side

Når det gjelder målsetningen i Haugesund så er den primært å ha det moro 🙂 I tillegg så håper jeg på å slå tiden min fra i fjor med 5 – 10 min og vinne min aldersklasse, og bli beste haugelending 😛

Påmeldingsfristen går forresten ut 1. juni så hvis du vurderer å melde deg på men ikke har gjort det så få ut fingeren og gjør det nå 🙂 For påmelding gå på Ironman Haugesund 70.3 sin hjemmeside.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Påmeldt Ironman Haugesund 70.3 :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s