Årets siste sykkeltur?

For meg som ikke er spesielt entusiastisk for å gå på ski men veldig glad i å sykle utendørs så kan vintersesongen være hard og brutal. Kaldt, glatte veier og mørke dager gir ikke de beste rammen for utesykling, spesielt ikke på temposykkel. Den siste skikkelig lange sykkelturen før Ironman Comzumel sitter fortsatt friskt i minne. På planen stod en 7 timer lang sykkeltur og til tross for det bare var oktober så var det 6 minusgrader og veiene var snøkledde. Det ble 4 timer ute på terrengsykkelen direkte etterfulgt av 3 timer på rulla, og definitivt den mentalt tyngste sykkelturen jeg har gjort.

Derfor har jeg benyttet hver ledige anledning til å sykle flotte turer på Shiv-en så lenge forholdene fortsatt har tillatt det. Jeg trenger ikke mange plussgrader for å sykle ute på temposykkel, men tar ingen risikoer med tanke på frost og glatte veier. Derfor var nok mandagens lange sykkeltur til Son årets siste norske sykkeltur på tempoen siden jeg nå er dratt på jobb og ikke er tilbake før 20. november. Det er litt vemodig, men det har vært mange gode øyeblikk jeg kan se tilbake på og jeg gleder meg allerede til våren og tørre veier. Dessuten skal jeg til Playitas i slutten av november og sykle utendørs til jeg faller av sykkelen 😀

 Triallan - Specialized ShivSpecialized Shiv på bryggen i Hvitsten

Triallan - Specialized Shiv - Café Soon i SonKaffi og kake ved Café Soon i Son

Triallan - Specialized ShivSelvportrett i veispeil 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Årets siste sykkeltur?

    1. hehe. Jeg forstår hva du mener men angrer nok ikke egentlig. Ikke så kaldt på vinteren men akk så regnfullt året rundt. Når jeg ikke er avhengig av helg (bare fri fra jobb) for å sykle langtur så får jeg mange flott dager på sykkelsete, bare ikke så mye nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s