Supersunn frokostblanding fra Klinikk for Alle

Om det skulle være noen tvil så kan jeg bastant slå fast at kosthold er en uvurdelig viktig faktor for treningsfremgang. Riktig trening, restitusjon og kosthold er det som gir gode resultater og er det aller viktigste å få på plass om du ønsker å prestere optimalt.

Klinikk for Alle har en stund hatt et samarbeid med den norske havreprodusenten Stangeland Mølle som har levert pakker med store og små havregryn med Klinikk for Alle-logo og tekst på. Nå har de tatt samarbeidet et steg lengre og laget sin helt egen frokostblanding.

Personlig har jeg «hele livet» vært storspiser av frokostblanding, og sammen med min bror så spiste vi nesten en hel pakke Go`Dag Frukt fra AXA dagelig(!). Det er en frokostblanding som er god på smak, men når jeg etter noen år begynte å bry meg om næringsinnholdet så måtte jeg slå fast at den er tilsatt altfor mye sukker. Ideelt sett så burde ingen frokostblandinger være tilsatt sukker så kan brukeren heller tilsette sukker etterpå etter egen preferanse og samvittighet. 9 % tilsatt sukker, som Go`Dag Frukt har, er for meg unødvendig mye. På et tidspunkt vurderte jeg derfor å selv ta kontakt med AXA og be de revurdere tilsetningen av sukker, men det ble med tanken.

Stangeland Mølle`s store havregryn spises til frokost nesten hver eneste dag. Sammen med rosiner, en banan, et eple, kanel, knuste mandler og eventuelt litt hjemmelagd pæresyltetøy så gir det et solid grunnlag for en aktiv dag. Eneste ulempen er at det ernæringsmessig ikke har det største spekteret. Klinikk for Alle sin frokostblanding inneholder betydelig flere ingredienser og byr derfor på betydelig flere sunne næringsstoffer. Havre, bygg, spelt, solsikke, sesam, linfrø, gresskarkjerner og chiafrø er alle på ingredisenslisten og dette gjør at frokostblandingen inneholder mer sunt fett og kostfiber sammenlignet med ren havregryn. I tillegg er frokostblandingen fullstendig fritt for tilsatt sukker.

Frokostblandingen smaker godt, sunt og nøytralt med tanke på søthet. Det gjør det til en perfekt base for å lage din favorittfrokostblanding. Selv er jeg en smaksmaksimalist og er stor tilhenger av nøtter og fersk frukt i frokostblandinger. Prisen på frokostblandingen er 30 kr per pakke (50 kr for to) og jeg kan trygt anbefale deg å kjøpe det om du er innom Klinikk for Alle. En pakke store havregryn koster 10 kr så husk å kjøp med deg et par av det også til havregrøten 😀

Triallan - Frokostblanding - Klinikk for Alle - Stangeland MølleKlinikk for Alle`s frokostblanding, laget av Stangeland Mølle i ren variant.

Triallan - Frokostblanding - Klinikk for Alle - Stangeland MølleNøtter er perfekt for å tilføre måltidet sunn energi og en stor bidragsyter til at jeg kan trene opp til 30t/uke uten å gå ned i vekt. Valnøtter, mandler, hasselnøtter har jeg alltid på kjøkkenet.

Triallan - Frokostblanding - Klinikk for Alle - Stangeland MølleFersk frukt gir det lille ekstra som gjør at jeg syntes en frokostblanding er så godt at jeg kan legge meg om kvelden og glede meg til frokosten dagen etter 🙂 Banan og eple er standarden, mens ananas, granateple gir «retten» en tropisk vri 😀 Vel bekomme!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Supersunn frokostblanding fra Klinikk for Alle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s