Schmack – En tur innom asfalten

I går hadde jeg en  flott sykkeltur til Son igjen, men godt trøkk i pedalen og ny rekord fra Oslo S til Son (1 t 24 min og 53 sek). Ostekaka smakte fortreffelig men lufta begynte å bli veldig klam og tung. Det begynte å regne så etter en 10 min kort stopp på Galleri Soon Café så var det på tide å komme seg hjem.

Jeg valgte en alternativ rute hjem litt nordover i Follo som medført at jeg måtte sykle igjennom en rundkjøring i styrtregnet. Der var det litt oljete og veldig glatt så bakhjulet mistet grepet og sklei rett ut. En tur innom asfalten var uungåelig. Heldigvis gikk det bra med sykkelen (pri 1!) fordi mesteparten av energien ble absorbert av skinka og litt på albuen. Det er veldig kjedelig å gå i asfalten (har kun skjedd en gang tidligere og det var i fjor) men jeg skal være glad for at jeg kun ble lettere forslått og at ingen bilister kjørte over meg. Lærdommene er hvertfall å ta det rolig i rundkjøringer i regnet.

Har absolutt opplevd verre før og en oppskrapet albu lever jeg godt med. Den muskulære delen av hofta/skinka fikk derimot en hardere trøkk og er rimelig øm i dag. Derfor kan det spøke for NM Duathlon i morgen fordi jeg stiller ikke til start for å halte meg igjennom løypa. Prøvde å løpe rett etter sykkelturen i går, men stoppet etter under 1 minuttt på 12 km/t(!). Forhåpentlig så blir det betydelig bedre til i morgen og jeg stiller relativt frisk til start 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Schmack – En tur innom asfalten

  1. Ønsker deg en snarlig god bedring med hoftesmertene, og håper at du står over løpet i morgen for sikkerhetsskyld 🙂 Masse lykke til videre !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s