La Course by Le Tour de France – i dag!

I 3 uker har vi sett gjennomtrente, brune og barberte mannelegger kjempe seg igjennom brostein i England og alper i Frankrike. Selv om de to største sammenlagtfavorittene røk ut altfor tidlig så har det vært et  fyrverkeri av et Tour de France. Fart, spenning og en solid dose med blod, svette og tårer. Tour de France er selve definisjonen på manndomsprøven men foruten om på podiumet for å gi vinneren et lite kyss så har vi sett lite til damene.

I et tidligere innlegg så skrev jeg om en kvinnelig Tour de France. Nå er det riktignok ingen «Tour», men et en-dagsritt ved navnet Le Course by Le Tour de France. Fremgang er det uansett og det rittet går i dag, der damene startet noen timer før herrene og avsluttes som seg hør og bør på selveste Champs-Elysées. Rittet starter etter det jeg kan se kl. 12:45 med målgang rundt kl. 15:00.

I følge startlistene så er det tre norske damer på startstreken, der alle er i stallen til det norske laget Hitec Products. Cecilie Johnsen, Tone Hatteland Lima og Emilie Moberg er de tre som skal være med i følge en av startlistene jeg har sett.

Det er bare til å glede seg og slå på enten TV2 eller Eurosport fra 13:30 🙂 Så får vi håpe at det blir flere dager til neste år 😀 Mer om La Course by Le Tour de France finner du  ved å klikke på linken eller se deres FB-side.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s