Svea Challenge i Sørkedalen i dag :)

I dag fra kl. 18:30 inviterer Svea til Svea Challenge i Sørkedalen. Det er to korte mil med TT (time trail) og åpent for alle uavhengig av form, VO2-maks og sykkeltype. Se invitasjonen her:

Svea Challenge - Triallan

En 20 km time trail var vaktisk noe jeg var med på når jeg bodde 6 mnd i Southampton i 2010, der dette ble arrangert av den lokale sykkelklubben jevnlig. Der var det et veldig stor spenn i både form og ambisjonsnivå til de som møtte opp, og det var rett og slett et superhyggelig arrangement. I tillegg så er det ganske godt trening men ikke så belastende at du trenger veldig lang restitusjonstid.

Dessverre har jeg ikke anledning til å delta denne gangen, men det betyr ikke at du ikke kan gjøre det. Bor du i Oslo-området og ønsker en knallhard men hyggelig treningsøkt så hiv deg med. Trykk på bildet over for å melde deg på 🙂

IMG_4308Shiv-en og jeg skulle gjerne deltatt, og håper det arrangeres lignende lavterskeltempokonkurranser fremover 🙂

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s