Svea Challenge i Sørkedalen i dag :)

I dag fra kl. 18:30 inviterer Svea til Svea Challenge i Sørkedalen. Det er to korte mil med TT (time trail) og åpent for alle uavhengig av form, VO2-maks og sykkeltype. Se invitasjonen her:

Svea Challenge - Triallan

En 20 km time trail var vaktisk noe jeg var med på når jeg bodde 6 mnd i Southampton i 2010, der dette ble arrangert av den lokale sykkelklubben jevnlig. Der var det et veldig stor spenn i både form og ambisjonsnivå til de som møtte opp, og det var rett og slett et superhyggelig arrangement. I tillegg så er det ganske godt trening men ikke så belastende at du trenger veldig lang restitusjonstid.

Dessverre har jeg ikke anledning til å delta denne gangen, men det betyr ikke at du ikke kan gjøre det. Bor du i Oslo-området og ønsker en knallhard men hyggelig treningsøkt så hiv deg med. Trykk på bildet over for å melde deg på 🙂

IMG_4308Shiv-en og jeg skulle gjerne deltatt, og håper det arrangeres lignende lavterskeltempokonkurranser fremover 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s