Rom på Quality hotel & Resort Vøringsfoss 2015 er booket!

Planleggingen av konkurransene for neste år er godt i gang, og selv om ikke alt er 100 % spikret enda så er en ting allerede hugget ut i stein. Jeg skal delta på Norseman 2015 og jeg skal hvertfall gjøre alt jeg kan for å forsvare min tittel.

Prestasjonen min på Norseman 2014 var betydlig bedre enn forventet, og uten å skryte for mye av meg selv så tror jeg mange gode triatleter måtte ha gravd dypt for å matchet løpingen min. Kombinert med en sykling som kun var 1,5 min saktere enn dagens beste sykkeltid satt av Even Chiodera, så må jeg se tilbake på prestasjonen i sin helhet og vurdere den som ganske god selv om verken Henrik Oftedal eller Macca stilte på startstreken.

Du kan trygt si at prestasjonen gav mersmak, mest av alt fordi det var nær det optimale som var mulig for meg den dagen, men også at jeg ser rom for forbedringer. Jeg er fullstedig overbevist at jeg kan stille hoppe ut av ferja i Hardangerfjorden 1. August til neste i enda bedre form enn jeg var i år. Hvorfor jeg tror det og mine andre ”skumle” planer for 2015 skal jeg skrive om i innlegg senere. En ting er sikkert, jeg er mer motivert og inspirert til å gjøre de riktige grepene for å prestere på et høyere nivå enn jeg noen gang har gjort tidligere. Jeg gleder meg allerede!

Hvilke seedig jeg får neste år er uvisst, men en ting er sikkert, jeg går for seier uavhenig av hvem som stiller på startstreken.

Triallan - Vøringsfossen hotellQuality Hotel & Resort Vøringsfoss er «the place to be» 30.juli til 1.august neste år. Det er arrangørhotellet og ligger 30 meter fra ferjekaien. I tillegg arrangeres Eidfjord minitri dagen rett foran hotellet dagen før Norseman. Mitt rom er allerede reservert 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s