Aloha – En hilsen fra Hawaii

Etter en 31 timers reise fra dør til dør så ankom vi Hawaii sent lørdagskveld. Reisen gikk problemfritt og i løpet av den 11,5 timer lange flyturen fra Frankfurt til San Fransisco så rakk jeg å skrive fire blogginnlegg. Slitsomt blir det uansett og det var fantastisk deilig å komme frem. Hawaii, og Kaliua-Kona har en spesiell plass i mitt hjerte og det var veldig spesielt å være tilbake og nesten litt rørende.

Når vi var her i 2012 så bodde vi i en ombygd garasje et stykke utenfor Kona. Denne gangen har vi tatt steget opp og leid oss et 180 kvm hus 600 meter fra Kona sentrum med utsikt over havet 🙂 Luksus!

Treningen har jeg kommet godt i gang med og det blir en løpetur kl. 06:00 før frokost og solen har begynt å steike. Jeg er veldig glad for at jeg har kommet så lenge i forkant fordi det er vanvittig hardt å kjøre terskelintervaller i 33 grader, høy luftfuktighet og en sol som står midt på himmelen. Slik kommer det mest sannsynlig til å være på konkurransedagen også, så det må kroppen bare bli vant til. Der er jeg ikke enda, men det kommer seg litt etter litt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Utsikten fra terrassen 🙂 Bare en kort spasertur fra Kona sentru. Veien nedenfor er Ali´i Drive, som er en del av løpeetappen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det er veldig praktisk å ha sitt eget kjøkken og vi har fyllt opp kjøkkenet med god, sunn og næringsrik mat slik at vi slipper å spise ute hele tiden. Sunt for kroppen og lommeboka (som jeg glemte i Oslo).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANoen som kjenner seg igjen? Kona sentrum har ikke forandret seg så mye siden 2012 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Terskelintervaller på Queen K – Trudde jeg skulle daue, men det går seg sakte men sikkert til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEndeløse lavasletter – typisk syn på Queen K, veien vi sykler på under Ironman Hawaii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Aloha – En hilsen fra Hawaii

  1. Flotte bilder! Ser du er tidlig på plass, det må være godt for å finne døgnrytmen og roen der borte 🙂 Lykke til!

    1. Det er veldig fordelaktig å være tidlig på plass. Vært her en liten uke og det er først i dag at jeg har hatt meg en økt i varmen der jeg ikke har hatt følelsen av å bli kokt levende 😀

  2. Det så ikke galt ut. 😀 Bra bilder….
    Hva bruker du av ernæring når du trener i sånn varme. Er det bare det vanlige, eller tar du hensyn til varmen på noen måte?
    Videre lykke til med treningen, og på konkurransedagen!! 😀

    1. Bruker bare vanlig ernæring, men hiver oppi noen salttabletter i vannet mitt (f.eks. High5 elektrolyte tabletter eller NUUN) for å være i saltbalanse. Dette er fordi jeg svetter ut mer salt enn jeg burde pga at jeg ikke er vant til varmen og svetteraten jeg nå har. Om det gjør noe fra eller til vet jeg ikke, men det skader nok ikke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s