8. plass i årets idrettnavn i Haugesunds Avis!

Hvert år har Haugesunds Avis en kåring av årets idrettsnavn der forutsetningen er at du er fra Haugalandsregionen. Jeg kom på 8. plass i den kåringen og er veldig fornøyd med det! Nå er det sikkert noen av dere som lurer på om det er mange Haugalendinger som er gode i sport, og da kan jeg si at ja, det er det. Vinneren kunne ikke bli noen andre enn Sven Erik Bystrøm med verdensmestertittel i landeveissykling i klassen U23, og jeg innrømmer glatt at det nok er en «hakket» (underdrivelse altså) hvassere prestasjon enn å vinne Norseman. Likevel bør jeg være godt fornøyd med å bli lagt marke til og husket helt til desember. Triatlon er i vinden som aldri før og jeg skal love å gjøre mitt for å klatre enda noen plasser den den noble lista til neste år 🙂 Bildet nedenfor hadde jeg forresten ikke sett før, men det er blinkskudd fra det som for min del var et av årets største øyeblikk, nemlig da jeg forsto at jeg var sterkere enn mine rivaler, Lars Christian Vold og Graeme Stewart. #priceless

H-Avis. AllanHovda

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “8. plass i årets idrettnavn i Haugesunds Avis!

  1. Helt enig i at VM seieren til Sven Erik henger høyere enn å våre vinner av Norseman. Veldig spennende å følge bloggen din, ønsker deg et fremgangsrikt TRI år og heier på deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s