Resultat av dopingprøve 2.0

Alle former for juks er jeg sterk motstander av, og doping er den formen for juks jeg misliker i aller størst grad. I tillegg til å gi en stor fordel fremfor ikke-dopere, så er det i motsetning til f.eks. drafting, forbundet stor helserisiko forbundet med det.

Sykkelsporten har et (ikke ufortjent) dårlig rykte for doping, og selv om det vil være naivt å tro at sykkelsporten nå er ren, så tror jeg i sterkt kontrast til f.eks. år 2000 at doping er unntaket i stedet for regelen.

Triatlon har vært skånet for de store doping skandalene, men om det skyldes betydelig mindre dopingbruk enn sykling eller om det skyldes mindre fokus og dopingprøver skal jeg ikke påstå for mye om. Lav risiko for testing av elite, og tilnærmet null risiko for AG-ere gjør det fristende å ta slike «snarveier» for å bedre formen og resultatet. Med å ta klar avstand fra doping og ved å vise at det er motivasjon, hardt og systematisk arbeid over tid som gir resulater, så håper jeg at flest mulig ikke lar seg friste til å bruke doping.

Nå har jeg blitt testet to ganger og resultat av første test finner du i innlegget: Resultat av dopingprøve. Sist test var rett etter Ironman 70.3 Haugesund i fjor, men pga at det krever egeninnsats for å få resultatet sendt i posten, så har jeg ikke fått fingeren ut å gjort det før nå. Resultatet ser du uansett under:Triallan - Allan Hovda - Dopingprøve - resultat

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s