Norseman-løper funnet!

Engasjementet rundt min manglende løpsupport har vært rørende! Så utrolig mange tips, delinger på FB og direkte tilbud om å være support. Det fantastiske triatlonmiljøet er en av de største grunnene til at jeg elsker denne sporten!

Valget av support falt på Truls Grøstad. Han er en ultraløper med fart i beina som løper 10 km på under 35 min. Med gode fartsressurser, erfaren terrengløper og god kjennskap til hvordan det er å ha presset seg maksimalt i nærmere 10 timer så er han riktig mann for jobben. I tillegg er vi begge utøvere for Sport1 Storgata og skal gjøre butikken stolte av å støtte oss 😃


Jeg takker så utrolig mye for hjelpen og tilbudene jeg har fått. Det setter jeg utrolig stor pris på! 

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s