SBR Triatlon Expo i Oslo med Mark Allen, Arild Tveiten og meg

Vintersesongen nærmer seg slutten og våren er i anmarsj. Det betyr at alle Norges triatleter begynner å se lyset i tunnelen og ser frem til plussgrader, tørr asfalt og sol i ansiktet. Det nærmer seg starten på årets triatlonsesong!

Et perfekt kick off for årets sesong er SBR Triatlon Expo på Latter, Aker Brygge 9.april. Triatlonlegenden med stor T, Mark Allen kommer på sitt aller første Norgesbesøk. Med 6 seiere på Ironman Hawaii og den vinnende part av det som fortsatt regnes som tidenes triatlonkonkurranse, Ironman Hawaii 1989, aka Ironwar, er dette virkelig en unik mulighet. I tillegg til Mark Allen så skal Arild Tveiten, ernæringsfysiolog Anne Marie Skjølsvik og jeg holde forykende gode foredrag.

davescottmarkallen triallan
Dave Scott i hvit og Mark Allen i gult under Ironman Hawaii 1989, som regnes som tidenes triatlonkonkurranse. Faktisk er løpstiden Mark Allen fortsatt den beste løpstiden som noen gang er satt på Hawaii (og den gangen var skiftesonen inkludert i løpstiden) så det sier sitt om den hinsides sterke prestasjonen.

Foruten om foredragene så kommer Sport1 Storgata, HUUB, Compressport og mange andre triatlonaktører til å ha stand for å vise sine nyeste produkter for 2016. Jeg kan også røpe at mitt nye fartsvidunder av en sykkel stiller opp i all sin prakt 🙂

Triallan - Allan Hovda - Norseman 2014 - Winner - HumanSpeed - Austbygdi - Jenny Hovda
Nå har jeg ikke vunnet Ironman Hawaii 6 ganger, men jeg har vunnet Norseman 2 ganger etter å ha begynt som en «håpløs» triatlet i 2009. Den morsomme og motiverende historien samt mine beste tips for hvordan akkurat du også skal nå ditt potensial deler jeg under mitt foredrag. Foto: Aleksander Nordahl

Sjekk ut SBR Triatlon Expo sine FB sider og melde dere på via billettservice. NB! Ved å bruke rabattkoden ”triallan” (passord triallan) så får dere 125 kr i avslag og den rimeligste prisen som er mulig å få. I tillegg er dere som har skrevet koden med i trekning på en sykkel/løpeøkt med meg der jeg gir mine beste treningstips. Rabattkoden virker bare ut tirsdag 8.mars så det er ingenting å nøle med.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “SBR Triatlon Expo i Oslo med Mark Allen, Arild Tveiten og meg

  1. Hei 🙂 blir så inspirert av å lese det du skriver! Lurer på en ting.. Jeg skal være med på mitt første iron man i Haugesund i juli! Trener for det meste lange rolige økter, men også minst en intervall økt i uken! I tillegg til at jeg svømmer. Spørsmålet mitt er: burde jeg trene noe særlig styrke? I såfall hva slags? Lett styrke på kjerne? 😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s