Løper til Norseman søkes

Plan A gikk i vasken og plan B iverksettes. Jeg mangler en løpssupport fra Stavsro og opp til Gaustadtoppen 6. August under Norseman. Om du selv eller om du kjenner noen gode løpere som skal være i området den dagen og kunne tenke seg å være med som support så ta kontakt via FB eller allan (at)trilab.no. 

Du må ikke være en superløper, men i fjor løp vi opp på 54 min og satser på nærmere 50 min i år. Har du løpt der før er det selvsagt en fordel. 


Min lillebror Emil vil nok følge bak meg i år også, men jeg ønsker en sterk og kjent løper som både kan holde farten samtidig som å velge gode traseer og ha overskudd til å presse meg maksimalt. Er det deg? 

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s