Løper til Norseman søkes

Plan A gikk i vasken og plan B iverksettes. Jeg mangler en løpssupport fra Stavsro og opp til Gaustadtoppen 6. August under Norseman. Om du selv eller om du kjenner noen gode løpere som skal være i området den dagen og kunne tenke seg å være med som support så ta kontakt via FB eller allan (at)trilab.no. 

Du må ikke være en superløper, men i fjor løp vi opp på 54 min og satser på nærmere 50 min i år. Har du løpt der før er det selvsagt en fordel. 


Min lillebror Emil vil nok følge bak meg i år også, men jeg ønsker en sterk og kjent løper som både kan holde farten samtidig som å velge gode traseer og ha overskudd til å presse meg maksimalt. Er det deg? 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s