Valentinstips for triatleter og andre idrettsutøvere

I morgen er dagen hvor vi kollektivt skal feire kjærligheten. Personlig er jeg ikke noen stor tilhenger av slike superkommersielle amerikaniserte tradisjoner (selv om tradisjon i utgangspunktet startet i England på 1400-tallet). Kjærligheten er likevel flott å feire uansett og det er muligheter å komme seg velberget igjennom uten å kjøpe 10 røde roser, hjertesjokolade og et romantisk kort på 80 x 50 cm.

Min anbefaling er å gi følgende til din kjære:

  • Massasjeolje
  • Bok om massasje (som du selv skal lese)
  • Gavekort på 5 x massasjetimer fra deg selv

Massasje er deilig å få i seg selv men det er også veldig gunstig for muskulatur og sener, og kan forebygge mange plager. Det reduserer også stress og kan jo være litt romantisk om du tenner noen levende lys akkompagnert med avslappende musikk. En vinn-vinn-vinnsituasjon 😃

Du får massasjeolje med alle former for lukter der lavendel er den mest populære. Personlig foretrekker jeg en natural og luftfri olje som jeg anser som mer allsidig. Det er alltid mulig å fyre opp et duftlys i tillegg hvis lukt er ønskelig.
«Massasje til hjemmebruk» er en god bok jeg kan anbefale selv om bildene kan være litt kleine
Denne må du absolutt ikke kjøpe da det vil gi helt feil signaler. Styr unna!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s