Hvordan er svømmingen min?

Ved flere anledninger tidligere har jeg lagt ut video av svømmingen min. Nå har jeg kjøpt meg en GoPro Hero6 som kan filme under vann med høy kvalitet og høyt antall bilder per sekund som gjør at avspilling i slowmotion veldig bra. For spesielt interesserte kan jeg si at det er filmet i 2,7K, i linært modus og med 120 fps.​ Pga restriksjonene for filming i Tøyenbadet så fikk vi bare tatt et klipp for ellers skulle vi hatt film forfra i tillegg.

Uansett, hva syntes du om svømmingen min? Jeg skal få min svømmetrener Knut Ivan Rasmussen til å komme med sine tanker så får vi se om vi er enige.

PS. Jeg har også en video av Lars Christian Vold så hvis jeg får lov så kan jeg dele den også, så kan vi sammenligne 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Hvordan er svømmingen min?

  1. Synes fortsatt (som jeg har kommentert på før) at du har for korte armtak. Du avslutter armtaket før hånda kommer til hofta. Der har du fortsatt bøyd arm. Du kan sammenlikne med feks Jono van Hazel, og hvordan han fullfører armtaket helt bak, med nesten strak arm: https://www.youtube.com/watch?v=s3HhNlysFDs Ellers kan det også se ut som du har litt å gå på når det gjelder rotasjon og stabilitet i linjeholdningen.

    1. Hei Rikard, og jeg takker for kommentaren.

      Det med å fullføre taket er ikke like enkelt som det høres ut som. Det medfører at jeg tar et lengre tak, og at jeg kommer lengre per tak, men også at taket tar lenger tid og holder skuldrene spent lengre. Du har nok helt rett at jeg har korte armtak og at det bør kunne gå raskere med lengre tak. Jeg har prøvd det mange ganger, men det har alltid resultert i at armfrekvensen går og hastigheten har gått ned. Mulig det krever mer trening og mer trening med paddles. Hva tror du?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s