Påmeldt Norseman 2018 :D

Påmeldingen til neste års Norseman stengte kl. 18 i går. Som overskriften tilsier, så meldte jeg meg på.

Det er utrolig kult at hele 4416 andre også valgte å «melde seg på», eller rettere sagt ta ett lodd i påmeldingslotteriet. Gratulerer til Norseman for ny påmeldingsrekord!

4417 påmeldinger for neste års Norseman lotteri!

Selv om jeg ikke avsluttet sesongen på topp og må ta en god pause før jeg begynner å skikkelig igjen, så er jeg minst like motivert for å kjempe om tronen til neste års Norseman. Jeg er helt sikker på at jeg ikke enda har fått visst mitt aller beste der, og satser på å gi Lars Christian og de andre en tettere kamp til neste år 🙂

Av andre påmeldte så vet jeg faktisk bare om Lars Christian, men håper også at både Lars Petter Stormo og Jordan Rapp, og gjerne noen «nykommere» også melder seg på. Den sterke konkurransen er tross alt halve moroa 😉

Får jeg startnr. 2 også til neste år? Det blir spennende å se, men Lars Christian får nr. 1 og det kan være andre profesjonelle triatleter som blir inspirert av Jordan Rapp og gjør et forsøk.
Litt mindre smil og litt mer smerte er nok det som må til opp Zombiehill og jeg skal nå toppen først 😀 Skal jo ikke være bare moro hele veien.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s