Ironman Cozumel

Da er tid for den store dagen. Innlegget blir dessverre altfor kort pga at jeg er trøtt og skal legge meg ASAP. Det er så mye jeg burde ha skrevet, men det rekker jeg ikke nå. Får heller ta detaljene i etterkant.

Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvor tidene blir lagt ut men kanskje linken under fungerer. http://live.ironmanlive.com/Event/Ford_Ironman_Cozumel. Vi skulle gjerne ha oppdatert personlig underveis men vi tror ikke internettforbindelsene er gode nok. Svømmingen begynner kl. 07.00 om morgenen lokal tid som gir 13.00 i Norge. Forhåpentlig er jeg ferdig til kl. 23.00 Norsk tid.

Tidsmålet er hvertfall følgende: Svømming 1 t 15 min. T1 3 min, Sykkel 5 t, T2 2 min og 3 t og 30 min på løpingen. Totalt gir det en tid på 9 t 50 min. Målet er under 10 timer så hvis jeg får det til er jeg ekstremt fornøyd.

Ellers vil jeg i forkant takke alle som følger med! Det gir meg motivasjon til å stå løpet ut når det begynner å bli virkelig hardt og jeg har lyst å gi opp! Jeg tenker på dere og setter veldig stor pris på støtten!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

8 kommentarer til “Ironman Cozumel

  1. Lykke, lykke til, Allan! Så utrolig spennende! 🙂 Du er rå!!! Skal oversende ‘hold ut’ og styrke til deg i hele dag! 🙂 Nyt eventyret!

  2. Lykke til gutten min, vi følger spent med. Fikk lyst til å reise til Cozumel , ser helt fantastisk ut. Hils Jenny og kos dere.

  3. Lykke til Allan ! Det skal bli spennende å følge med videre. Et tips: start knallhardt og øke etterhvert, du vil garantert lykkes. Klem fra oss.

  4. Go Go Go! Prestasjonen din er avgjørende for om Fia får sove inne eller ute t dokke komme tilbake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s