Oppsummering av treningen uke 15

Det er alltid stor sjanse for at mine arbeidsuker blir en nedtur treningsmessig, og denne ble ikke noe unntak. Nattskift og minimum 12 timers arbeidsdag er ikke vinneroppskiften for trening og overskudd. Heldigvis er det bare to uker så hvis jeg unngår overbelastningsskader og får greit med søvn og restitusjon er jeg i grunn fornøyd. Uken ble ”reddet” av gode økter på mandag og tirsdag før jeg dro på jobb. Totalt ble det 9 t trening fordelt på nesten 5 t løping, 2 t sykling, 1 t svøm og 1 t vekter.

Mandag: 1 t svøm. Fortsatt kun med fokus på teknikk og drills. Etterpå fulgte en 2 timers løpetur i sone 2 til Bygdøy og tilbake igjen. Det ble rett over 24 km med snittfart på 12,2 km/t og 143 BPM. Det føltes veldig lett og uanstrengt ut så hvorfor er det så utrolig tungt på en IM?? Det er mulig de 180 km med sykling i forkant har noe med saken å gjøre. 

Tirsdag: Intervalløkt på rulla med drag på 10/8/6/4 min i høy sone 3 (på anaerob terskel) med 3 min rolig i mellom.

Onsdag: Reisedag og treningsfri

Torsdag: Intervalløkt på mølla med 6 x 5 min i høy sone 3 med 2 min i mid sone 2 i mellom. Med 1 % stigning ble det 15,5 km/t på intervallene og 12 km/t i ”pausene”. Etter løpingen ble det 1 time med styrketrening.

Fredag: 1 t rolig restitusjonssykling

Lørdag: Ekstraarbeid og ufrivillig treningsfri

Søndag: 1 t og 30 min løping i sone 2.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s