Oppsummering av treningen uke 16

Mens mange hadde solid trening i påskeuken med kanonflott vær så var jeg fortsatt på jobb og måtte nøye meg med en restitusjonsuke. Det ble rett over 6 t fordel på 4 t sykling, 1 t løping og 1 t styrketrening. Jeg ønsker selvsagt å trene mye mer, selv i restitusjonsuker, men kroppen tåler rett og slett ikke  mye jobbing og trening kombinert med lite hvile og søvn. Høydepunktet på uken var Påskeaften og Statfjord A’s årlig skiskytingsstafett som består av løping på miniski rundt i messa med liggende og ståedende pillkast på ballonger. Høres det ut som bare tøys sier du?? Neida, dette er blodig alvor med enorm prestisje for vinnerne.  Min partner in crime Kari Kristine og jeg kom på en flott 3.plass. Nils og Leif Harald dro på med et knallhard tempo og vant med 5 sekunders margin.

Bildet overnfor er av den fantastiske pallen og denfor er bilder fra henholdsvis stående og liggende skyting (pillkast) med de flotte kokkene våre, som forsovidt vant utkledningskonkurransen med god margin 😉

Mandag: Treningsfri

Tirsdag: 1 t styrketrening

Onsdag: 1t rolig sykling i sone 1 etterfulgt av 20 min rolig jogging

Torsdag: 1 t og 10 min løping med 30 min fartslek der jeg kjørte ganske hardt mellom høy sone 3 og mid sone 2. Farten var mellom 12 – 16 km/t og lengden på intervallene var fra 1 – 4 min.

Fredag: Treningsfri

Lørdag: 2 t og 45 min sykling i lav sone 2. Gjennomsnittspuls på 137 BPM

Søndag: Treningsfri

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s