Lava Magazine august/september

Dere som har deltatt på et Ironman stevne i den siste tiden får sikkert dette triathlonmagasinet elektronisk. Det kommer ut annenhver mnd og er stappfull av triathlon stoff og triathlon reklame. Blir litt som triathlons svar på Vouge 😉 Bladet kom først ut i mars 2010 og eies av WTC (World Triathlon Corporation – som også eier merkenavnet Ironman). Derfor får dere som har deltatt på en Ironman et gratis elektronisk prøveabonnement på magasinet. Den normale prisen er $ 30 for 2 år (12 utgaver) som gir en pris på knappe 14 kr per blad. Det er det definitivt verdt og jeg kommer garantert til å fortsette abonnementet når prøvetiden går ut. Hvis du ønsker å lese bladet kan du bare låne «min» link og trykke på Lava Magazine 🙂 Go lesing!

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

One thought on “Lava Magazine august/september

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s