Lava Magazine august/september

Dere som har deltatt på et Ironman stevne i den siste tiden får sikkert dette triathlonmagasinet elektronisk. Det kommer ut annenhver mnd og er stappfull av triathlon stoff og triathlon reklame. Blir litt som triathlons svar på Vouge 😉 Bladet kom først ut i mars 2010 og eies av WTC (World Triathlon Corporation – som også eier merkenavnet Ironman). Derfor får dere som har deltatt på en Ironman et gratis elektronisk prøveabonnement på magasinet. Den normale prisen er $ 30 for 2 år (12 utgaver) som gir en pris på knappe 14 kr per blad. Det er det definitivt verdt og jeg kommer garantert til å fortsette abonnementet når prøvetiden går ut. Hvis du ønsker å lese bladet kan du bare låne «min» link og trykke på Lava Magazine 🙂 Go lesing!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Lava Magazine august/september

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s