Ny adresse – www.triallan.com

Nå har jeg endelig gått til det steget å fjernet wordpress fra min internettadresse. Nå har jeg gått fra www.triallan.wordpress.com til bare www.triallan.com. Det ser mye bedre ut og noe jeg burde gjort helt fra starten, men fy fader så vanskelig det er å betale $ 20 i året for noe du kan få gratis. Både den gamle og den nye andressen fungerer om hverandre men jeg er litt usikker på om nye innlegg automatisk kommer opp på diverse blogg rolls.

Uten om den relativt interessante nyheten har jeg flere gode innlegg på gang, blant annet om mine fokuspunkter så tidlig i sesongen, hvordan jeg går frem for å løfte svømmingen, «Prosjekt fleksibilitet» og litt om høst/vintertrening. Dessverre så går tiden så raskt når jeg er på jobb og med 12 t arbeid hver eneste dag er det vanskelig å lage blogginnlegg uten at det går på bekostning av trening eller søvn (og det må nødvendigvis være høyere på prioriteringslisten enn å skrive blogginnlegg).

Ha en fortsatt super uke med gode kvalitetsøkter og alternativ trening på planen 🙂

Det begynner å blir kaldere og snart er det klart for slik trening tenker jeg (eventuelt skigåing som normale folk gjør).

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s