BikeBoxAlan og stæsj fra K-Swiss

Som nevnt tidligere så drar Jenny og jeg til Fuerteventura i morgen 😀 I den forbindelse har jeg (selvsagt) gått til anskaffelse av noe nytt utstyr. Begge pakkene kom i dag i god «Allantiming» og det var enda mer spennende enn julaften selv om jeg viste akkurat hva jeg fikk.

Den største pakken var noe jeg har siklet på en stund, nemlig en sykkelkoffert av typen BikeBoxAlan. Sykkelkofferten ligner på Scicon Aerotech og er faktisk laget av en tidligere Scicon reperatør (Alan) som tenkte at han kunne lage en ny og forbedre versjon. Det har han gjort med BikeBoxAlan og når den selges til halv pris av veiledende pris på Scicons versjon så er det ingenting å lure på. Førsteintrykket er at kofferten er 11,5 kg med kvalitet og robusthet. Den kommer også med klistremerker etter egne preferanser 🙂 Den grønne stripen (og Oakleylogoen) kom de riktignok på selv så den ryker nok etterhvert.

Den andre pakken var et par sko til fra K-Swiss. Denne gangen fikk jeg tilsendt de ultralette racingskoene K Ruuz. Det er samme sko som Andreas Raelert satt verdensrekord i og Miranda Carfrae brukte når hun kom på 2.plass i Hawaii. Det er et par freshe sko som jeg gleder meg til å teste. I tillegg til skoene fikk jeg K-Swiss sykkelbekledning og trishorts 😀

NB! Nå som jeg har fått ny sykkelkoffert (i tillegg til å ha en Evoc bike travel bag til Jennys sykkel) så har jeg en halvdefekt sykkelkoffert av typen TC-1 til overs. Den fikk hardt medfart i en reise fra Mexico og er blitt skjev i tillegg til å ha en ødelagt spenne og røket stropp. Den kan brukes som den er, men med en ny spenne til 100 kr og fjerning av den ødelagte stroppen så har du en fullt brukbar sykkelkoffert som ikke ser så herpa ut. Sykkelkofferten gis bort mot henting. Send mail til allanhov@hotmail.com om det kunne vært noe for deg. Kofferten er nå gitt bort 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “BikeBoxAlan og stæsj fra K-Swiss

  1. God tur Allan. Regner med full rapport når du er tilbake. Kanskje det blir lov til å låne/leie kofferten din når vi drar til Fuerteventura i midten av mars 🙂

  2. Tøff koffert, god tur til varmere strøk. Ta det rolig nedover de bratte og svingete veiene. Hils Jenny.

    Hilsen mamma

  3. God tur begge to! Hilse fra Nova, som for øvrig gjerne blir med på Trysil-neste år for å slå deg i oppoverbakkane.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s