Sponsoravtale med Osprey Packs :)

For noen dager siden fikk jeg en hyggelig mail fra en fyr som het Dominik som tittulerte seg som European Marketing Coordinator hos Osprey Packs. Han er sponsoransvarlig for Osprey i Europa og hadde fått tips om bloggen min fra den norske importøren av Osprey Packs.

Akkurat hvordan han klarte å lese hva som stod i bloggen min er jeg sannlig ikke sikker på, men han var imponert og ønsket å sponse meg med produkter fra Osprey Packs. Mottakelig for smiger som jeg er, var det selvsagt ikke noe jeg kunne si nei til. Jeg er allerede godt kjent med merket og har allerede kjøpt ikke mindre enn fem sekker til meg selv fra Osprey i tillegg til et par til Jenny. De små sekkene Talon 11 og Talon 22 bruker jeg dagelig og er veldig fornøyd så jeg har ingen betenkeligheter med å inngå sponsoravtale med et merke som jeg allerede har så gode erfaringer med. Det er rett og slett bare supermoro!

Osprey Talon 22

På Gaustadtoppen med Osprey Talon 11 – Norseman 09

Hvorfor Dominik syntes at akkurat jeg var et godt sponsorobjekt lurer jeg egentlig på. Jeg skal ikke akkurat bestige Mount Everest med en Osprey Escapist 25 eller dra til Nordpolen med en Osprey Argon 110 (selv om jeg besteg Gaustadtoppen med en Talon 11 under Norseman 09 ;)). Uansett så ser jeg ingen grunn til å betvile hans dømmekraft og sier et kjempestort Ja takk! til den sponsoravtalen. I en aktiv triatlonhverdag er det mye som skal transporteres frem og tilbake, så behovet for gode sekker/bager er absolutt tilstede. Det aller første jeg har satt opp på ønskelisten er en Osprey Sojourn 80 som er en 80 liters trillebag som gjøres om til en sekk ved behov. Tidligere har jeg brukt en North Face 80 liters bag når jeg drar til de store utenlandet i forbindelse med trening eller konkurranse, men ulempen har da vært at jeg må bære den på ryggen (og den er ikke spesielt god å bære) og at jeg da fort ender med veldig stive og slitne skuldre etter en lang reisedag. Kofferter syntes jeg er upraktiske og veldig trasige å bære hvis du av en eller annen grunn er nødt til det. Sykkelkofferten min får holde når det gjelder store og uhåndterbare kofferter. Derfor tror jeg at en Sojourn 80 blir et solid hopp oppover når det gjelder bagasjefrakting til konkurranser og treningsleire. Får bare håpe at jeg får den i tide til vi drar til New York.

Osprey Sojourn 80 🙂

Videre ser jeg med fryd frem til å teste, anmelde og komme med tilbakemelding på mange produkter fra Osprey Packs. Og hvem vet, kanskje får jeg til og med bidra til å lage noen nye produkter? Spennende er det utvilsomt!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

8 kommentarer til “Sponsoravtale med Osprey Packs :)

 1. ÅÅ du er heldig!
  Eg har så lenge sett på den vesle Osprey Talon 11 (og då den mindre «dame»-varianten på 8L), som eg trur hadde passa meg bra på mine terreng- og motbakkeløpeturar.
  Men med begrensa budsjett så utsetter eg berre innkjøpet (dessutan treng eg også eit par nye løpesko 😀 ).
  Så viss du treng ein ekstern prøvekandidat til testing av denne vesle sekken, så er eg klar!
  😉

  1. Jepp, jeg er i grunn rimelig heldig.

   8 litersvarianten er vel rumpetaskevarianten? Sikkert god å løpe med så lenge du ikke har for mye i den. Jeg tror faktisk pappa har den og brukte den veldig mye en stund. Talon 11 ser hvertfall jeg på som mer allsidig med et mer normalt utseende.

   Hvis jeg har en liten Talon til overs så skal jeg tenke på deg Imke 🙂

   1. Jaaaa gjerne!
    Talon 11 har to variantar, S/M og M/L, der den mindre varianten har mindre volum og er tilpassa personar med kort rygg (slik som meg, 160cm, lange bein, kort rygg, då nytter det ikkje med Camelbak), men har ellers alt den «vanlege» Talon 11 har (sjå f.eks.løplabbet for meir info).
    Ja tenk på meg Allan! 🙂

 2. Tøft!!! Du må nok hilse kona å si at selv om dette blir skryt så skyldes det nok en flott blogg og enda flottere innsats nedlagt i trening og konkurranser:-)
  Er deg vel unnt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s