Det er høst!

Om sommeren i det hele tatt har vært her i år, så er den definitivt over nå. Det er utvilsomt høst, men det gjør absolutt ingenting så lenge været er så fantastisk som nå. Så lenge bekledningen er rett så er det utrolig deilig å sykle i høstvær 😀 3/4-sykkelbukse, tynn ulltrøya og softshell vest er perfekt for 10 grader. Skoovertrekk, neoprenhanser og en tynn hjelmlue er heller ikke så dumt.

I helgen hadde en 2,5 t sykkeltur i IM Racepace med 5 min drag i høy sone 3. 265 watt i snitt som er akkurat det samme som i IM Las Vegas. Sweet! Jeg rakk selvsagt å ta noen bilder i hardkjøret 🙂

I velkjent stil, selvportrett på sykkel 🙂

Gjersjøen i Oppegård kommune

Min bror og familien er bosatt på Skotbu utenfor Ski. De har umiddelbar tilgang til hundrevis av km med prima sykkelvei og er fast flaskefyllingsstasjon når jeg er på langtur i distriketet. Denne dagen hadde mamma og bestemor tatt turen på besøk fra Haugesund, så da fikk jeg bestemors nybakte boller når jeg kom innom. Det var perfekt restitusjonsmat etter 2,5 t med klampen i bånn 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Det er høst!

  1. hei.
    ser ut som en flott tur du har hatt. jeg misunner været mulighetene borte på østlandet 🙂
    Jeg bruker ikke watt måler, men sykkler kun etter puls. Lurer om du kan si noe om pulsnivået ditt når du snakker om IM Racepace og i 5 min dragene? jeg er vant med å bruke 5 puls soner..
    mvh
    roger eide

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s