Team TriNordic

Det har vært en utrolig mye spennende på gang i ”Allans triatlonverden” de siste månedene, men uansett hvor mye jeg har ønsket å dele det med mine lesere så har jeg ikke kunnet gjøre det før nå. Jeg er offisielt medlem av Team TriNordic, nordens aller første profesjonelle triatlonteam 😀 Nå er det ingen hemmelighet at Rasmus Henning er mannen bak TriNordic, og sammen med Niels Brandt-Jørgensen skal de selge høykvalitets triatlonprodukter til det nordiske markedet, i tillegg til å drive Team TriNordic.

Teamet består av Camilla Pedersen, Eva Nyström, Maja Stage Nielsen, Andreas Schilling Anderson, Karl-Johan Danielsson, Niels Brandt-Jørgensen, Dennis Ritter, Steen Tinning, Rasmus Henning og meg. Det er seks dansker, to svensker og en nordmann. Navnene er nok ikke kjente for mine lesere, men de er enten supergode eller veldig profilerte. Camilla Pedersen tok nettopp en fantastisk 2. Plass i IM Panama 70.3 i et meget sterkt kvinnefelt og Andreas Schilling Anderson er Danmarks største håp for OL i Rio 2016 (!). Svenske Karl-Johan Danielsson debuterte på IM-distansen i fjor på supersterke 8:21 i IM Kalmar. Og så har vi Dennis Ritter som er sportsreporter i Dansk TV2.  Midt oppi det fenomenale teamet kommer jeg, som er verken proff eller profilert, men heller halvproff og halvprofilert 😛

Camilla Pedersen under IM Panama 70.3 forrige helg der hun kom på 2. plass. I Team TriNordic teamtøy og på en Specialized Shiv 🙂

På utstyrsfronten så blir det veldig mye nytt for min del. TriNordic er distributør av to merker, HumanSpeed og HUUB våtdrakter. HumanSpeed er en helt nytt merke av tri-/sykkel- og løpstøy, laget av en tidligere sjef i Craft, Peter Nørby og Rasmus Henning. De lager også klubbtøy så hvis din klubb har behov for tritøy i super kvalitet så ta kontakt 😉 HUUB våtdrakter er også et relativt nytt merke på våtdraktfronten, men bak merket står erfarne våtdraktdesignere og eksperter på svømming og hydrodynamikk. Det er et våtdraktmerke dere garantert kommer til å høre mer om i året som kommer og jeg gleder meg som en unge til å prøve min HUUB Archimedes 3:5 når den kommer 🙂 På årets Skiftesonen Live 7. april kommer Rasmus Henning til å vise frem både HumanSpeed og HUUB våtdrakter men jeg håper vi skal få våtdraktene på plass i en sportsbutikk i Oslo før det. Utenom TriNordics egne produkter er teamet sponset av Specialized, Ecco, Oakley og energiprodusenten Enervit 😀 Det er alle store og anerkjente produsenter av hhv sykler, sko, briller og sportsernæring så det blir meget spennende å teste det ut. Nå bruker jeg riktignok Oakley til hverdag og ”fest” allerede, men en Specialized Shiv og Ecco BIOM Evo Racer har jeg aldri prøvd før.

HUUB Archimedes

HUUB Archimedes 3:5

HumanSpeed

Sykkelbekledning fra HumanSpeed

Craig Alexander - Specialized Shiv

Sykkelen blir den samme som Craig Alexander tok løyperekord på Hawaii 2011, nemlig Specialized Shiv.

Ecco Biom Evo Racer

Splitter nye sko fra Ecco, Biom Evo Racer, utviklet med sterk medvirkning fra Rasmus Henning.

Foruten om topp utstyr så ser jeg på det som en unik mulighet å få kunnskap og erfaring fra spesielt Rasmus Henning, men også de andre triatletene i teamet. Det er gjeng med både mye erfaring og talent som jeg ser med skrekkblandet fryd å ”jobbe med”.

Sjekk ut TriNordic sin facebook side (hjemmesiden er under oppbygning) og trykk gjerne på Like-knappen. Om vi viser mye interesse i Norge så har vi større mulighet for å få Rasmus Henning til Norge ofte. Han holder foredrag, treninger og viser frem produkter hvis dette er noe du har lyst å være med på så trykk på Like 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

27 kommentarer til “Team TriNordic

  1. Takk Kari! Jeg håper det blir noe av treningssamlingen i april i det hele tatt. Kombinasjonen basseng og lokaler for å ha teori er ikke så enkel å finne som jeg på forhånd hadde trodd 🙂 Om du ønsker å være med på samlingen så skal du selvsagt få være det 😀

  1. Ja, jeg var inn på på din Twitter-konto og så bildet av din hvite Shiv. Var flott den! Jeg gleder meg først og fremst til å få sykkelen, men som du sier så er det utesykling som gjelder, men nå er det nok ikke så lenge igjen. Om en 6 uker så må det vel være muligheter for å utesykling vel??

 1. Gratulerer så mye!! Skal bli kjempespennende å følge med deg og teamet! Også spennende med nye merker innen bekledning 🙂

  1. Hei Sigrund! Det er veldig spennede å være med i et team, og spesielt et såpass hardtsatsende og seriøst team. Synd at jeg er så langt borte fra alle de andre, men vi skal nok samles av og til 🙂

   Nye aktører innen tribekledning (og sykkel/løp) er gunstig for oss som forbrukere. Spesielt godt liker jeg at jeg har telefonnummeret til utvikleren og kan komme med direkte tilbakemeldinger som forhåpentlig blir hørt. Dessuten digger jeg at det er Craft sin tidligere hovedansvarlig for trikolleksjonen som er eier og at bekledningen lages i Nederland av et firma som leverer til flere kjente sykkellag, og er økonomisk involvert i firmaet og derfor kommer til å levere topp kvalitet. Jeg kan nesten ikke vente på at Teambekledningen fra HumanSpeed kommer i posten 🙂

 2. Allan vil du gi ett vink dersom HUUB våtdraktene tas inn i en Oslo butikk rimelig snart? Jeg skal kjøpe min første innen april… vanskelig å velge blant de forskjellige merkene.

 3. Gratulerar! Så spennande med to nye merke. Huff nå har eg nettopp fått meg ny våtdrakt, men sidan den er ørlitegrann stor, så skulle eg gjerne prøv ein Huub, Er fortsatt på jakt etter produsent som lagar våtdrakter for kvinner med muskulære lange bein, kort rygg og muskulære armer (høg gorillafaktor med andre år, som meg: )
  Kult å bli med på eit team, det må jo vera veldig inspirerande og utviklande!
  Lykke til med det!

  1. Hvilke våtdrakt har du og i hvilke størrelse? Det er viktig å ha en våtdrakt i rett størrelse og fasong, men ikke alltid like enkelt å finne. Noen drakter har større grad av fleksibilitet en andre og vil kunne passe bedre til flere. Jeg skal sjekke ut hvordan HUUB-draktene er når jeg får de, men størrelsemessig skal de minne om Blueseventy (samme mannen som stod bak Blueseventy som startet HUUB).
   Lykke til du også 🙂

 4. Godt å se en nordmann i det gode selskap. Kan så absolutt anbefale Huub drakten, fikk meg en slik mot slutten av fjorårssesongen og det var en utrolig forbedring fra min gamle Aquaman GoldCell (som var god og varm, men altfor trang i halsen).

  1. Hei Trond!

   Godt å høre at du er fornøyd med drakten! Hvilke modell har du?

   Jeg har Aquaman ART og er i grunn veldig fornøyd med den, så jeg blir veldig imponert om HUUB-drakten er enda bedre 🙂

   1. Har Archimedes 3:5 (er ingen svømmer…).

    Hovedforskjell mellom Aquaman og Huub er at Huub’en føles mer fleksibel – begge er gode drakter, men selve vannfølelsen er mye bedre i Huub drakten. Aquaman drakten er en del varmere, har ikke testet Huub drakten under 15 grader ennå, og det tar lengre tid før vann trenger inn halsen, men til gjengjeld sliter jeg med kvelningsfornemmelser til tider. Har ikke fått skrubbsår ved bruk av Huub drakten, hvilket jeg har slitt med på lengre svømmeturer i saltvann med Aquaman drakten (selv om jeg er flink til å bruke bodyglide stift).

    T.

   2. Takk for at du delte erfaringene du har med Huub Archimedes sammenlignet med Aquaman. Det blir veldig spennende å teste den ut!

    Kjipt det med skrubbsår av våtdrakten. Det har jeg ikke fått noen gang, men min kompis i England fikk skikkelige skrubbsår i sin våtdrakt fra 2XU (som er kjent for å være litt harde rundt halsen). Komfort er superviktig for det blir umulig å tenke på teknikk hvis det svir rundt nakken.

 5. Dette er fortjent Allan! Og jeg skjønner de vil ha deg på laget. Både pga resultatene, men også på grunn av at du virker som en ålreit fyr som brenner for sporten. Er ganske misunnelig både på motivasjonen du tydeligvis har til å gjennomføre trening, men også på hva som kommer ut av det i form av resultater og andre «bonuser». Jeg vet om folk utenfor triatlonmiljøet som er faste lesere av bloggen din fordi du skriver godt, og med en fortellerglede om interessante temaer. Det blir spennende og følge med deg videre. Lykke til på det nye teamet!

  1. Hei Tore.

   Hovedgrunnen til at jeg er på laget er vel at jeg truffet Rasmus Henning mer eller mindre tilfeldig hele fjoråret (Playitas, Haugesund og Hawaii) og at jeg er relativt opplyst om det norske triatlonmiljøet og markedet. Resultatene og bloggen er nok en bonus, selv om de ikke er i nærheten av mine teamkollegaers resultater.

   Du har helt rett i at jeg har fått mye ut av triatlon i form av bonuser. Det er så utrolig mye positivt og morsomme ting som skjer at det er vanskelig å ikke la seg motivere. Jeg er også veldig spent på tiden som kommer. Det er nok viktig for meg nå å holde fokuset på trening, kosthold og restitusjon som første prioritet, og ikke la blogging, team-«arbeid», arrangering av diverse triatlonevents, sponsorforpliktelser ikke gå ut over dette. Det er svært positivt med all oppmerksomheten, men det kan også være en tidstyv, så da må prioriteten være helt klar.

   Moro at folk utenfor trimiljøet også følger med 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s