Intervju i Haugesunds Avis

For en uke siden ble jeg intervjuet av Haugesunds avis. Dag Oliver delte intervjuet av meg i på Facebook, så det er nok en del som har lest det allerede (+ noen av de 69 000 av Haugesunds avis sine lesere). I intervjuet så deler jeg mine ambisjoner og motivasjonen for å holde på med triatlon. At jeg ønsker å kommer topp tre på Norseman i år, for så å vinne konkurransen året etter er vel ingen hemmlighet. At jeg ønsker å komme under 8 t og 30 min har jeg derimot ikke sagt til mange. Det blir garantert ikke i år, og mest sannsynlig ikke i 2014 heller, men i 2015 ser jeg for meg at jeg stiller opp på Roth/Kalmar/København for å finne ut hvor raskt jeg kan fullføre en fulldistanse. Jeg har 8 t og 30 min som mål fordi jeg vet at jeg kan til å svømme på under 1 t, sykle på 4 t og 30 min for å avslutte med en sub 3 t maraton. Om jeg får det til er selvsagt en annen sak, men jeg skal prøve 🙂

Min (over)ambisiøse målsetninger er uansett mindre viktig. Det viktigste er at det er interesse for triatlon og at Haugesunds avis faktisk bruker ganske mye spalteplass på vår fantastiske sport. Triatlon er ikke lenger noen nisjesport og er i ferd med å bli allmannseie, hvertfall nesten 😉 Hele intervjuet kan du lese under (større format får du ved å klikke på det).

haugesundsavis-20130110_000_00_00_028

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

6 kommentarer til “Intervju i Haugesunds Avis

    1. Hei Lars. Jeg så igjennom resultatene nå og kunne observere at 4:30 er rimelig skarpt der. Jeg tenkte bare på Andreas Realert sin 4:11 sykling i 2011, men ser at de fleste proffer sliter med å klare 4:30. Da tror jeg faktisk at Kalmar er den raskeste løypen i verden hvis vinden er på lag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s