#Treningsglede

Om jeg hadde deltatt på 3atlet sin #ord-konkurranse så hadde utvilsomt mitt ord blitt treningsglede. Følelsen av å presse kroppen og vite at den tåler det. Å kjenne vinden i håret og solen i ansiktet mens jeg nyter de vakre omgivelsene og den friske luften. Hodet, muskler og sykkel jobber i et perfekt samspill mens vi ruller hurtig og lydløst langs den evige landevei.

Det er det alt handler om. Den ærlige lykkefølelsen og indre roen treningen gir meg. Glem O2-opptak og wattrekord, glem prestisje og dyrt utstyr, glem Norseman og Hawaii. Å være ute i naturen og være i et med naturen, mens jeg hører pusten går raskere og musklene jobber hardere. Å mobilsere alle muskelfibrene i kroppen for å komme opp den bakken raskere enn forrige gang. Å få følelsen av at det er tungt men ikke vondt.  Å kjenne at belastningen er hard mens følelsen av stress er ikke-eksisterende.

Når jeg lever i det øyeblikket da kroppen og sjelen er i balanse så virker det opplagt; det er dette jeg er skapt for. Treningsgleden må dyrkes og  tas vare på. Den gode, rene og genuine følelsen av glede som treningen gir. Der det alt handler om.

God trening 🙂

Triallan + Treningsglede

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “#Treningsglede

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s