Pengepremie på Norseman

Norseman har hele tiden vært kjent for at 1.premien er en sort T-skjorte, identisk med den du får om du kommer som nr. 160. Ingen pengepremier og ingen ekstra særbehandling. Vinneren må også betale startkontigent som alle andre.

Noen syntes det er rart og urettferdig, men jeg støtter Norseman fullt ut på det punktet. Forøvrig så stemmer det ikke helt at vinneren ikke får pengepremie heller. Vinnerene av årets Norseman, Kristin Lie og meg selv vant faktisk hele 4000 euro hver og det er mye penger!

Forutsetningen var at vi gav beløpet videre til vår egenvalgt veldedige organisasjon, men siden forskning viser at det å gi gjør deg lykkeligere enn å beholde det selv så var det absolutt en vinn-vinn situasjon 😀 Jeg er hvertfall utrolig glad for at ved hjelpe av Norseman sine sponsorer Isklar, BundeGruppen, Kongsberg og Isklar kunne også i år gi en betydelig sum til Malala Fund, som gjør det jeg mener er verdens viktigste jobb.

Det å vinne pengepremier på Norseman er noe som startet i 2014, og noe jeg håper blir en permanent ordning. Jeg skal hvertfall gjøre absolutt alt jeg kan for at Malala Fund skal få pengepremien også til neste år 😀

Allan Hovda - Norseman - Veldedighet - Malala FundTo veldig glade vinnere av 4000 euro. Foto: Dag Oliver

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Pengepremie på Norseman

  1. Hei Allan. Utrolig imponert over det du får til! Stor respekt til dine resultater og fremforalt dine holdninger både til sport og livet ellers. Lykke til vider og håper jeg får anledning til å delta i Norseman 2016 sammen med deg. Mvh Mikael

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s