Sykkeltur fra Oslo sentrum til Son i morgen

I morgen tenkte jeg å sykle en rolig tur fra Oslo til Son og tilbake igjen. Det blir en rolig tur på rett over 10 mil i rullende landskap i min favoritt restitusjonsrute. Sleng deg gjerne med om du ønsker! Avreise fra Operaen kl. 09 😀

Triallan - Son

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

8 kommentarer til “Sykkeltur fra Oslo sentrum til Son i morgen

 1. Synd at man må jobbe på dagtid, men si gjerne i fra hvis du har flere slike turer i helgene!! Så skal jeg ta med meg mer punkteringsguffe, i tilfelle.. 😉 Og gratulerer med seieren i Norseman! MVH Erik!

  1. Hei Erik. Dessverre så blir det mest slik at jeg tar de turene på dagtid, men om jeg tar en tur i helga så skal jeg definitivt gi beskjed 🙂

 2. Hei Allan,
  Aller først må jeg gratulere med lørdagens prestasjon. Etter 10 år som «avansert sykkelmosjonist» gikk jeg litt lei og i søken etter noe nytt har jeg i år oppdaget triathlon og med det også din blogg. Den utviklingen du har hatt er intet mindre enn imponerende og jeg skjønner nesten ikke at det du har fått til på så kort tid er mulig. Kort oppsummert har jeg virkelig latt meg fascinere av deg og din historie. Derfor har jeg flere ganger tenkt at det hadde vært utrolig artig og få muligheten til nettopp å ta en treningstur med deg, jeg har så mye jeg gjerne skulle spurt om og diskutert 🙂

  Dessverre er jeg på reisefot i morgen, og håper derfor veldig at du inviterer ved en senere anledning også 🙂 Uansett ønsker jeg deg lykke til på Hawaii senere i år og med din videre satsing, jeg gleder meg virkelig til å følge med på utviklingen din fremover.

  Anders

  1. Hei Anders. Min progresjon har ikke vært fantastisk, men den har vært jevn. Snart 6 år med relativt systematisk trening har gitt resulater. Jeg er gjerne med på en sykkel ved en senere anledning 🙂

   Lykke til fremover!

   1. Må si du er beskjeden 🙂 Fra «nesten drukne og første tur på racer» til 9:25 på IM Hawaii på 3.5 år er imponerende selv med systematisk trening. Kan jeg spørre om hvordan utviklingen i treningsmengden har vært siden oppstarten i 2009, hvor mye trente du de første årene?

   2. Hei Anders,

    Jeg førte ikke treningsdagbok for første året, men vil tippe jeg lå på ca. 7 – 10 timer/uke (så kommer det alltid noen treningsfrie uker og arbeidsuker med mindre trening etc). I 2010 førte jeg heller ikke noen treningdagbok men vil tippe jeg lå på 450 t. I 2011 hadde jeg 520 t mens jeg i 2012 gikk litt ned i treningmengde pga mange konkurranser (3 fulldistanse og 2 halve) fordelt på 5 mnd. I 2013 vet jeg ikke siden jeg gikk på en «før-treningsdagbok-motivasjonssmell» etter at jeg var ferdig med Dave Scott. Tipper det var rundt 550 timer. I år blir det nok betydelig mer, og jeg ender kanskje opp på rundt 800 timer tenker jeg. Det er jeg uansett ikke så opptatt av. Treningsglede etterfulgt av kvalitet er det som er viktig for meg 🙂

  1. Det blir ny norsk rekord på Hawaii. Det kan jeg nesten garantere. Forhåpentligvis så blir det meg, og ikke Lars Christian som tar den, men en av oss blir det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s