Oslo Triathlon 2014 i bilder

Om ikke jeg bruker nok tid på triatlon som det er så velger jeg altså å dra med meg Jenny og dachsen Fia til Sognsvann altfor tidlig en lørdags morgen for å se på Oslo Triathlon. Med et kamera som kan ta 8 bilder per sek så ble det nesten 1100 bilder derfra(!). 80 % var selvsagt søppel mens andre ble helt ok (burde vært med på fotokurset i Eidfjord for å si det slik!). Nedenfor er noen av de 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014 Henning Smogli digga at det ikke var tillatt med våtdrakt for de som kjørt Triatlonserien for da fikk han endelig brukt sin speedsuitTriallan - Oslo Triathlon 2014-2 God stemning i feltet når noen latet som de tjustartetTriallan - Oslo Triathlon 2014-3 Dette bildet har alt. Fart, energi og røven til Bent nede til venstre 😉

Triallan - Oslo Triathlon 2014-4 Triallan - Oslo Triathlon 2014-5 Jentefeltet var betydelig mindre enn guttas men det kommer seg! You go girl(s)!

Triallan - Oslo Triathlon 2014-6 Først opp av vannet var Per Halvorsen tett etterfulgt av Eirik Ravnan som ble overlegen vinner i triatlonserien 🙂 19:12 er råsterk svømming, spesielt med tanke på at Rasmus Henning kunne rapportere at han svømte på kryss og tvers som en klassisk bassengsvømmer.

Triallan - Oslo Triathlon 2014-7 Rasmus Henning opp 28 sek bak

Triallan - Oslo Triathlon 2014-8 Og det er den kuleste måten å rive av seg brillene på 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014-9 Morten Storli løp på vannet

Triallan - Oslo Triathlon 2014-10 Bonus for å smile til fotografen 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014-11 Forholdene på Sognsvann kunne ikke vært bedre, foruten om kanskje 0,5 grad kaldere for de i triatlonserien som trives best i våtdrakt. Mosjonistene kunne velge om de ville kjøre med eller uten drakt.

Triallan - Oslo Triathlon 2014-12Å smile til fotografen blir alltid bra!

Triallan - Oslo Triathlon 2014-13 Men å se utrolig fokusert ut hjelper også 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014-14Det er altfor få triatlter med bart, men her er et hederlig unntak.

Triallan - Oslo Triathlon 2014-15 Mette Pettersen Moe først opp av damene

Triallan - Oslo Triathlon 2014-16 Gi mannen en øks og en rolle i Game of Thrones 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014-19 Aslak Sira Myrhe, kanskje dagens gladeste mann opp av vannet. 

Triallan - Oslo Triathlon 2014-21 HTK-er Malene Knutsen Breivik i fint driv 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014-22 Mikal Iden var fullstendig overlegen, hvertfall den første kilometeren ut fra T2. Han så fantastisk bra ut med 1 min ledelse til Eirik Ravnan og 3 minutter til Rasmus Henning. Noe må ha skjedd under løpingen for 50 min løpetid er ikke akkurat representativ for hvor god han er. Prestasjonen frem til T2 var hvertfall utrolig sterkt!

Triallan - Oslo Triathlon 2014-23 Med hhv 3 og 2 min opp til Mikal Iden og Eirik Ravnan så hadde Rasmus, som hadde syklet litt feil et formiddabel opphentingsjobb.

Triallan - Oslo Triathlon 2014-24 Supertalentet og HTK-er Endre Espedal syklet og løp som en gud inn til en meget imponerende 2. plass i triatlonserien. Hans progresjon er kanskje sterkes i norsk triatlon 🙂

Triallan - Oslo Triathlon 2014-25 Mette Pettersen Moe var overlegen over hele fjøla. Jeg gleder meg til å se hva hun klarer i Ironmansirkuset!

Triallan - Oslo Triathlon 2014-26 Rasmus Henning på runde nr. 2 og veldig ivrig på å vite hvor langt han var bak. Jeg ropte ut 1 min (som var det som stod på stoppeklokka mi), men siden det ble et så rund tall denne gangen også (3 min ut fra T2) så trodde Rasmus jeg bare slengte ut et ca. tall og var ikke helt fornøyd med det. Er ikke enkelt å være support!

Triallan - Oslo Triathlon 2014-27 Er ikke rart at løpetidene på Sognsvann er så trege siden ingen har slått gresset siden i fjor(!)

Triallan - Oslo Triathlon 2014-30 Triatlonmiljøets mest rocka mann, Fredrik Skalstad i fint driv med «erkefiende» Truls Wagegner halsende bak.

Triallan - Oslo Triathlon 2014-31 Rasmus Henning hentet Eirik Ravnan tidlig på runde nr. 2 og kunne løpe i mål som førstemann 🙂 Triallan - Oslo Triathlon 2014-32Pallselfie – Med Mette Pettersen Moe, Charlotte Kunz og Mari Faugstad Eian. Grattis!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s