Påmeldt Tønsberg bytri på lørdag :) Påmeldingsfrist i dag kl. 23:00

Det er sjelden jeg er med på triatlonkonkurranser kun for moro skyld men denne gangen blir det nettopp det. Tønsberg bytri byr opp til fest og den festen vil jeg ikke gå glipp av. Jeg hadde også veldig lyst til å være med i fjor, men det passet ikke med arbeidsrotasjonen og jeg måtte gråtkvalt (hvertfall nesten) se at det ble fest uten meg. Det skjer ikke denne gangen!

Det er fortsatt noen få ledig plasser igjen og et par timer til påmeldingsfristen går ut kl. 23:00 så hiv deg med du også 🙂 Sjekk ut www.bytri.no eller klikk på bilder under. Sees vi der????

Se forøvrig Kari Lingsom sin rapport fra fjorårets Tønsberg bytri og se hvor gøy det var 🙂

Tønsberg by triathlon

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Påmeldt Tønsberg bytri på lørdag :) Påmeldingsfrist i dag kl. 23:00

      1. Konge! Det er like greit det 🙂 Selv har jeg ikke racersykkel så da kunne jeg ikke bli med i draft legal konkurransen. Akkurat det er sikkert like greit med den svømmingen min. I tillegg hadde jeg vel sikkert syklet på noen siden jeg ikke er vant til å ligge i felt :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s