Invitasjon til foredrag med vinner av Norseman 2014 i Bjørvika

I samarbeid med Klinikk for Alle så skal altså jeg holde et foredrag førstkommende tirsdag og onsdag kl. 16:00 i Bjørvika 🙂 Det blir foredrag med hensikt å inspirere og motivere til å virkelig gå for dine målsetninger og drømmer. I tillegg deler jeg mine aller beste tips for å prestere. Mitt foredrag blir rundt 40 minutter i tillegg til at min kiropraktor Kristian Gabrielsen og fysioterapeut Kristian Brynestad skal holde hvert sitt innlegg på 15 minutter hver.

Invitasjonen ser dere under og påmelding skjer via Klinikk for Alle. Foredraget er selvsagt gratis 🙂 Jeg håper å se deg der!

Klinikk for alle - Foredrag - Allan Hovda - Norseman 2014

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

5 kommentarer til “Invitasjon til foredrag med vinner av Norseman 2014 i Bjørvika

  1. Dette skulle jeg gjerne fått med meg, men er bortreist til uka. Håper du gjør dette igjen en annen gang også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s