Nytt julegaveønske – Endless Pool

Som nevnt i forrige innlegg så ble et Robinson R44 helikpoter satt på min ønskeliste etter flyveturen over Hawaii. Nå har jeg fått ny inspirasjon til julegaveønskelisten, og heldigvis for Jenny så er denne gaven mye rimeligere. Til en spesialpris på $20 000 så får du et state-of-the-art Endless Pool basseng beregnet for svømmere med 53  forskjellige hastigheter der 1 min/100 meter (eller yards?) er det raskeste. Vannet strømmer ut vi at bred dyse med mange strømningsrettere i kombinasjon med sirkulasjonskanaler i bunnen slik at strømmen blir meget jevn, noe som er et must om du skal få en realistisk svømmefølelse. Som bonus har du et stor speil i bunnen av bassenget og  et skråstilt speil i front for å se deg selv svømme underveis. I tillegg er det mulighet for å montere kameraer for å kunne filme og analysere etc. Ikke har vi $20 000 eller en plass å ha bassenget men du verden så moro det hadde vært!

Endless Pool har rigget seg til ved Pier-en i Kona så om du er i nærheten så er det bare til å komme innom og prøve 😉 Forhandler i Norge er forøvrig swimshop/klubben.no hvis det skulle friste 🙂

 wpid-wp-1412488299613.jpeg
Triallan - HUUB - SKN-1 - Endless PoolFoto: Grete Brendtenborg Triallan - HUUB - SKN-1 - Endless PoolFoto: Grete Brendtenborg Triallan - HUUB - SKN-1 - Endless PoolFoto: Grete Brendtenborg

Her ser dere en video fra når jeg svømmer der instruktøren prøver å få meg til å ta et bredere armtak ved å legge en tuben i veien for senterlinje. Dette er for å unngå å krysse armen over som igjen fører til skeiv svømming.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Nytt julegaveønske – Endless Pool

  1. Ser bra ut dette Allan! Men oj så kjedelig å svømme på stedet hvil.. Det får være nok med mølle og rulle. Supert For dem som vil svømme 20 min hver dag da! Lykke til i morgen!!

    1. Jeg syntes ikke det virker kjedeligere enn å svømme i basseng, for dessverre så syntes jeg det er så utrolig kjedelig. Men å svømme i havet på Hawaii derimot 🙂 Hadde besøk av delfiner på en 30 min svømmetur før frokost. Det var en god start på dagen!

      1. Havet på Hawaii er helt surrealistisk! Jeg som ikke liker å svømme ute elsket det på Hawaii. La rett ut i bikini og tenkte bare bittelitt på hai…men mest på delfinene og skilpaddene. Herlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s