Ny norsk rekord på Ironman Hawaii :D

Da var årets store triatlonkonkurranse fullført og det ble stor suksess med ny rekord på Ironman Hawaii, med en margin på nesten 9 minutter. Tiden i mål ble 9:15:50, og 7 plass i min klasse og 64 plass totalt 😀

Sub 9 ble nettopp en utopisk drøm, men det var en tøff dag med ganske harde forhold på syklingen, selv om sykkeltiden til vinneren Sebastian Kienle ikke akkurat vitnet om det. Forholdene er veldig lokale og raskt skiftende, og foruten om ned Hawi, og et kort segment mellom Hawi og Kona så følte jeg at vi hadde motvind hele dagen (en overdrivelse selvsagt men tøft var det). På løpingen hadde vi for det meste overskyet, noe jeg satt ekstremt pris på, da jeg syntes det var mer enn varmt og klamt nok uten sol. Jeg traff ikke helt på tidsmålsetning og plasseringsmålsetning i min AG, men forholdene tatt i betraktning så er jeg utrolig fornøyd med egen prestasjon og innsats. Å prestere på Hawaii er vanskeligere enn det kan virke som ved første øyekast og det var en trøst å se at mange av verdens beste triatleter hadde det skikkelig tøft på vei hjem fra Energy Lab.

En grundig Race Report kommer selvsagt, men før det så vil jeg si tusen tusen takk til alle som har fulgt med, gitt lykkeønskninger og gratulasjoner. En ekstra stor takk til Jenny og resten av min familie som er her nede og heier på, og Vegard, Grete og Lilo som har heiet som ”gale” i hele dag. Det gir stor motivasjon når demonene herjer så verst, og du faktisk tenker at det så jo litt deilig ut, når du ser en kollapset utøver på Queen K som får hjelp av en sykebil. Min sponsore må også få en takk for nok en gang å levere top-of-the-line utstyr som fungerte feilfritt 😀

Gratulerer også så mye til samtlige av de fire andre norske som alle fullførte med fantastisk stil!

P.S. Etter en liten ”cowboy-strekk” i huset så drar vi denne gangen ned til mållinjen for å se de siste som fullfører fra 11 til 12. Det skal visst være magisk 😀

Maloha fra Hawaii

Triallan - Ironman Hawaii - Specialized - Humanspeed - Konkurransebilder

Foto: Ingeborg Hovda Rafdal

Triallan - Ironman Hawaii - Specialized - Humanspeed - Konkurransebilder-4Foto: Vegard Fyrikleiv

Triallan - Ironman Hawaii - Specialized - Humanspeed - Konkurransebilder-2Foto: Ingeborg Hovda Rafdal

Triallan - Ironman Hawaii - Specialized - Humanspeed - Konkurransebilder-3Foto: Ingeborg Hovda Rafdal

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

12 kommentarer til “Ny norsk rekord på Ironman Hawaii :D

  1. Gratulerer så masse med nytt norsk rekord og bra «overall» plassering, Allan! «Kroppen» din funker, selv i tøffe klimaforhold !!!! STORT! Hils supportrene og jeg tenker att «lillesøster» din er ekstra stolt og fornøyd for å fått fulgt deg i Sub 9 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s