The Coffee Boat – Morgensvøm før Ironman Hawaii

Siden Finisherpix-bildene fra Hawaii lar vente på seg, og jeg derfor ikke får lagt ut Race Reporten som var ferdigskrevet for på onsdag så tenkte jeg å legge ut et innlegg om kaffebåten på Hawaii. Mens «sydenturister» drar på Booze cruise, så har triatleter sin egen variant. I uka før Ironman Hawaii så settes det opp en båt ca. 400 meter fra Pier-en, den såkalte Dig me Beach, der det serveres gratis kaffe og gis ut diverse gratisprodukter fra sponsore. Konseptet er utrolig bra, og om du uansett skal ha en kaffekopp om morgenen så finnes det ingen bedre måte enn å svømme ut i azurblått hav med nærmest kroppstemperert vann og nyte en liten kopp kaffe til soloppgangen 😀 Om du først har kommet deg til Hawaii i uken før Ironman så er dette et must!

For å vise at triatleter også kan være helt «crazy» så arrangeres det også The Underpants Run.

Kaffe fra Hawaii er verdenskjent for sin smak men kun kaffe fra det såkalt Kona Coffee Belt kan kalle seg Kona Coffee, som er det ypperste innen kaffe pga dets unike jordsmonn og klima. Den norske familien Grete, Vegard og Lilo (og hunden Biko selvsagt) har startet en liten kaffeplantasje ovenfor Kona, så vi fikk smakt veldig mye god kaffe under oppholdet. Sjekk ut artikkelen i Aftenposten og deres hjemmeside www.makalanicoffee.com (sender også til Norge).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA380 meter er jo ikke så langt, men jaggu så ser det ut som det er et stykke. Kaffebåten syntes med seilet i det fjerne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Er du i tvil om hvor du skal? Da er det bare å kikke på sandbunnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jenny i fint driv med god teknikk 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mange som henger rundt kaffebåten i syvtiden om morgenen. Rundt kl. 8 så drar den tilbake

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kaffekoppen er ikke så stor, men smaker veldig godt. Dessuten er det mulig å få flere serveringer 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERABedre start på morgenen får du ikke!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s