Multisportmessa på Skedsmo i morgen!

Det er ikke hvert dag det er en sportsmesse med triatleter i sentrum. I morgen fra 10 – 16:00 på Skedsmo samfunnshus så er det derimot det. Fred Arthur Asdal kommer, Linda Cedell kommer, Philip Tavell kommer og jeg stiller også opp. Det store spørsmålet er om du stiller opp?? Jeg håper hvertfall å se så mange som mulig der! Jeg gleder meg 😀

Mer om messa kan du lese på multisportmessa.no

Multisportmessa

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s