Vindfull sykkeltur!

Det blåser heftig langs store deler av den norske kysten. Etter foredraget på Multisportmessa i dag så fløy jeg til Stavanger, og for å få treningsplanen og logistikken til å gå opp så valgte jeg å dra innom jobben på Forus, ta en intervalløkt i treningsrommet før jeg syklet de 12,5 km tilbake til leiligheten i sentrum. Det blåste jo godt på Sola flyplass og på Forus men hvor ille kunne det være? Det viste seg at det kunne være ganske ille. I sykkelløypa som kalles Sørmarkruta lå det brekte greiner overalt og ganske mange nedblåste trær. Noen klatret jeg under, noen klatret jeg over mens andre måtte jeg gå lange omveier inn i skogen for å komme rundt. Det er spesielt å se trær som er over 1 meter tjukke og sikkert flere hundre år gamle som har blåst overende. Heldigvis gikk alt bra med meg, og jeg håper at de øvrige skadene langs kysten ikke er for store, selv om jeg vet at mange båter og naust har fått kjenne naturens vrede i dag.

2015/01/img_1011.jpg

2015/01/img_1023.jpg

2015/01/img_1012.jpg

2015/01/img_1019.jpg

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s