Watt er den nye puls – Artikkel i Aftenbladet

Forrige onsdag fikk jeg et meget hyggelig besøk av Anders Minge fra Stavanger Aftenblad i leiligheten min i Stavanger. Tidligere på dagen fikk jeg en telefon fra han der han lurte på om han kunne møte meg og snakke om wattmåling. Deadline for artikkelen var kort og jeg hadde egentlig ikke en time ledig i kalenderen før så da ønsket jeg han velkommen til å ta intervjuet mens jeg uansett hadde min 3 t lange rulleøkt. Det takket han ja til og det ble et veldig hyggelig besøk med en lett og ledig prat oss sykkelentusiaster i mellom 🙂 Artikkelen kan du lese ved å klikke på denne linken eller på bilde av artikkelen nedenfor 😀

Watt er det nye puls - Stavanger Aftenblad - Allan Hovda - Triallan

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Watt er den nye puls – Artikkel i Aftenbladet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s