Jeg holder foredrag hos Sport1 Storgata på onsdag

På førstkommende onsdag kl. 19:00 skal jeg holde foredrag hos Sport1 Storgata. Det vil bli servert tapas og gis gode tilbud på blant annet sekker fra Osprey så om du har anledning til å komme er det ingenting å lure på. Meld dere på med å sende navnet deres i innboksen til Sport1 sin Facebook-side. Det er begrenset antall plasser og jeg kan garantere at det blir fullt 😀 Jeg håper å se deg der!

Foredrag Sport1 invitasjon

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s