Samarbeidsavtale med Foss Sport!

Ville du kjøpt denne sykkel frem for denne sykkelen?, men en henvisning til enn finn.no annonse eller salgskampanje, er spørsmål jeg får fra venner og kjente (og fullstendig ukjente) hele tiden. Personer som er nye i triatlon trenger tips til sin første sykkel, og noe jeg har stor forståelse for. Den ene sykkelen er gjerne str. 48 og den andre i str. 56, mens de som kanskje er det riktige for de er str. 52.

Å finne riktig sykkel handler så mye mer enn hvor mye sykkelen er på tilbud sammenlignet med villedende (rettelse veiledende) pris. Budsjett vil selvsagt være en faktor, men type sykkel, riktig størrelse og riktig sittestilling er så utrolig mye viktigere enn hvor mye hvor mye prosent tilbudet er på. Med andre ord så kan enn sykkel til 50 000 kr være en betydelig dårligere løsning enn en sykkel til 10 000 kr, uavhengig av pris, om ikke bruksområdet, størrelse og sittestilling er riktig. Å gå til en sykkelbutikk med kompetanse er derfor rådet jeg pleier å gi videre til de som spør.

Nettopp kompetanse har de på Foss Sport, en uavhengig sportsbutikk startet av sykkel- og skientusiaster deriblant 2 x Norsemanvinner Henrik Oftedal. Lidenskap for trening, konkurranse og prestasjon er fundamentet for alle som jobber der, og det er derfor en stor glede å inngå en samarbeidsavtale med Foss Sport. Specialized sykler har de spesialkompetanse på og alle syklene jeg har fått derfra ha blir levert, montert og justert av Foss Sport, og det har fungert veldig veldig bra! Vi triatleter deltar i for få konkurranser i året til å la de bli ødelagt av dårlig utstyr eller feil på utstyr. Det trenger ikke å bety at utstyret må være dyrt, men det må virke skikkelig. Derfor er det en befrielse å snakke med selgere som i full ærlighet kunne kalt seg rådgivere fordi de prøver å finne den beste løsningen til deg og ikke det som gir butikken mest avanse. Om du er i nærheten av Strømmen Storsenter så ta gjerne turen innom Foss Sport i Strømsveien 58 for en hyggelig prat og sikling på fet sportsutstyr.

Specialized Shiv S-Works - Ironman Sør Afrika South Africa - Prerace - Triallan - LREZ-2Mens min forrige Shiv var «the beast» så er denne mer «the beauty» med et mykere og mer feminint design. Det må jeg si har vokst på meg og nå digger jeg det designet 😀

specialized diverge elite a1 - triallan - vinter høst - vår - sykkel - skivebremsGrusraceren Diverge derimot er matt sort og macho 🙂

Triallan - Specialized Roubaix - Allan Hovda Triallan - Specialized Roubaix - Allan Hovda-5Min allrounder som jeg har brukt til alt i Stavanger er levert av Foss Sport

Venge - foss sport - triallanSammen med min knallgrønne Venge 🙂

Specialized shiv - foss sport - geir lien - triallan Geir Lien er en meget dyktig og høyt merittert terrengsyklist med blant annet haugevis av topplasseringer i Birken. Han jobber på Foss Sport og på bildet remonterer han de hydrauliske bremsene etter justering av styret 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Samarbeidsavtale med Foss Sport!

 1. Er så enig i det du skriver her. Er riktignok 3 år siden jeg kjøpte min specialuzed Paris robuix hos Foss sport. Fikk utrolig god service og gode råd. Syklen er normalt vedlikeholdt, og fungerer prikkfritt i dag også. Jeg stiller i klassen «blanda bedrift» og havner stort sett mitt i røkla, og trives godt med det. Testa 1 sprint triathlon i fjor og fikk mersmak. Har nå lært meg å crawle og prøver å bli duganes til å løpe. Har hentet mye inspirasjon og trenings tips på å lese bloggen din. Blant annet dette med svømmesnorkel for å lære å crawle. Akkurat det tipset løste koden for meg.
  Med vennlig hilsen
  Sven Kristiansen

  1. god kompetanse og service er utrolig viktig, spesielt for de som kjøper sykkel første gang. Det er veldig mye rart ute å går på den fronten, og mange store aktører betaler sine ansatte så dårlig at de ikke får noen med kompetanse.

   Kult at snorkel hjalp forresten! Flere burde begynne med det når de lærer seg å svømme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s