Triatlonutstyr selges til inntekt for Flyktninghjelpen

Marianne Sleire arrangerer førstkommende søndag bakgårdssalg i Fjellgata 15 på Rodeløkka til inntekt for Flyktninghjelpen. https://www.facebook.com/events/1632677663668935/

Selv er jeg syklende og løpende i Barcelona mellom kl. 13 – 16 da salget skal foregå, men jeg har donert en del pent brukt triatlonutstyr til formålet der 100 % av inntektene går til Flyktninghjelpen.

Lenge har jeg tenkt at jeg må kvitte med meg utstyret jeg har hatt liggende, men har ikke hatt ressursene til å få gjort noe med det. Derfor passet det perfekt at Marianne arrangerte bakgårdssalg slik at utstyret forhåpentligvis får seg nye eiere. Det var et fantastisk initiativ og i grunn noe som burde bli et årlig arrangement der triatleter donerer utstyr som de selv kjøper tilbake der inntektene går til et veldedig formål.

Så ta gjerne turen innom idylliske Rodeløkka på søndag for å gjøre et triatlonkupp og støtte en god sak. Spesielt hvis du har 44-45 i skostr. og er ca. 180 cm og 70 kg er det gode muligheter.

  

Noen lite brukte (men med skrapemerker på undersiden etter skifte mellom sykkel og løp) Lake TX312, toppmodellen av trisko til Lake, og et ubrukt par av de superlette Asics Tarther i str. samt en Rapha ¾ langvinter/høstbukse er blant det jeg har gitt bort.

  

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s